2777
2789

سلام دیروز همه خانواده عمو پسر عمو هامو و عمه ها همه و همه جمع شدن رفتن دم در خونه پدر مقتول رضایت بگیرن اونم ماشینشو برداشت رفت اینا هم رفتن دم در زندان که شاید بیاد چارپایه زیرشو بزنه اینا رضایت بگیرن اینا تا ساعت پنج دم در زندان بودن یهو ی مامور اومد گفت ساعت 6از غسال خونه تحویل بگیرین هیچی دیگه همه اونجا بیهوش افتادن 

حتی کسی نیست قبر و کفنشو اماده کنه همه اونجا بیهوش وبیمارستانی افتادن 

لعنت به پدر مقتول ی آدم دزد و قاچاق چی حرفه ای  که تا الان چند نفر بخاطرش کشته شدن اخه لعنت بهت 

فکر دخترتو میکردی عروس اون خانوادس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دیروز همه خانواده عمو پسر عمو هامو و عمه ها همه و همه جمع شدن رفتن دم در خونه پدر مقتول رضایت ب ...

اعدام شد 😔😔😔😔وای خدای من

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خودت بودی رضایت میدادی قاتل بچت صاف صاف توخیابون راه بره؟مگه بچه آدم گوجه خیاره ک از خونش بگذره

بچه ندارم 

نمیخواسته بکشه گفت شمشیر زده ب دستش خورده تو قلبش 

سلام دیروز همه خانواده عمو پسر عمو هامو و عمه ها همه و همه جمع شدن رفتن دم در خونه پدر مقتول رضایت ب ...

خدا رحمتش کنه گلم 💔