2777
2789
عنوان

ضايع ترين و بيخودترين كادويي كه گرفتين🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست
شوهرم که همیشه بهم کارت هدیه وپول میده چون فکرمیکنه پول واسم ارزشش بیشتردرصورتی که سخت دراشتباهه من ...

مثل من خيلي رك بهش بگو

منم به شوهرم گفتم كادوي تولد فقططط طلا قبول ميكنم😉🙈

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیک که بودم یه سال که برام تولد گرفتن داداشم پشتی خونه رو بهم کادو داد😁😁😁

اوخييي خواسته يه كادويي داده باشه خوو😍😍

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
یکی از دوسام کلا یه پاک کن یه مداد تراش با یه جامدادی خریده بود هرکدومشم کرده بود تو یه کادو😐ینی پا ...

خيلي دوستت داشته ها كه اينهمه زحمت كشيده😂

شوهرم قبلادوست دختر نداشته خیلی ادم ساده ایه میگفت من دیدم تو ازون جاکلیدی تومغازه خوشت اومد واست خ ...

از مرد چشم و گوش بسته خوشم میاد😂😂😂😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بیخود ترین کادویی که گرفتم وقتی نامزد بودیم شوهرم رفت یه شهر دور برام یه بافتی آورد که افتضاح بود و یه تاپ که پسرونه بود و برام هم کوچیک بود 

من که اونموقع با دوستم زندگی میکردم توی یه خونه وقتی خواستم برم پیش نامزدم که از اون شهر برگشته بود با کلی شوق و ذوق رفتم و به دوستم هم گفته بودم برم کادومو بگیرم وقتی برگشتم خونه به دوستم گفتم پیشش جاگذاشتمشون یادم رفت بیارم  🤦‍♂️

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
وای اینجور ادما انگار مجبورن نمیخوای ببری چیزی کلا نرو حالا چرا ارزش خودتو میاری پایین😐 ماهم یه فا ...

والااا

يه بارم واسه خاله م برده بود لكه ي چاي هنوز روي ليوان بود😐

ايييي بدك نيست😁

سال بعد همین دوستم تولد روکش های جعبه دستمال کاغذی اورد💣

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
آره دقیقا، آخه فقط به کسی کیک میدادم که کادو بده

چه زروگويانه😂

از مرد چشم و گوش بسته خوشم میاد😂😂😂😂

ن دیگه اینقد خیلی دلخور شدم از جاکلیدی 😂

بعدا لو داد واسه ولنتاین برادرزادش بش گفته خرس بخر😂😂😂😁😁نمیدونست اصن چی هست

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

تولد پارسال من ، مامانم برای پسرخالم و پسرداییام کلی کادو خریده بود برای من یه چیز خیلی کوچیک !!! 

تازه من کلاس بودم اومدم دیدم کیکمم فوت کردن 😒😒

مامانمم یکسره میگفت ناراحت نشیا میخوای زنگ بزنم یکی دیگه برای تو بیارن تو فوت کن  🤦‍♂️🤦‍♂️

بیخود ترین کادویی که گرفتم وقتی نامزد بودیم شوهرم رفت یه شهر دور برام یه بافتی آورد که افتضاح بود و ...

مياوردي ميگفتي برام ارزش معنوي داره😂

تولد پارسال من ، مامانم برای پسرخالم و پسرداییام کلی کادو خریده بود برای من یه چیز خیلی کوچیک !!!&nb ...

حرصم در اومد واقعااا😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷