2777
2789

از وقتی قبول شدم پزشکی هر کاری ازم بر میاد در حد توانم دارم راهنمایی میکنم دوستامو انگیزه میدم بهشون و کلا هر کمکی ازم بر میاد انجام میدم 

یکی از دوستای مدرسم خیلی دختر باهوشی هست سردرگم بود بهش گفتم چی بگیره منبع و گرفت هرشب گزارش کار میده بهم و با هم چک میکنیم راهنماییش میکنم و برنامه ی روز بعد رو میچینم  

ساعت مطالعش از 3 ساعت رسید به 9 

از 9 ساعت رسید به 10 ساعت و نیم 

و از فردا قراره ساعت خوابش رو درست کنه و بره 12 ساعت 

گوشیشو کامل گذاشته کنار با اینکه همش آنلاین بود

تعداد تستش از 15 تا شد 45 تا و از 45تا شد 70 تا 

خیلیییییی خوشحاالاالمممم خیلیییییی هرشب چشمام از شدت خواب درد میگیره اما منتظرش میمونم حدود ساعت یک و نیم اینا میاد و تا 30 دقیقه صحبت میکنیم البته الان چون تازه کار هست و نیاز به راهنمایی داره یکم طول میکشه مگر نه روزای دیگه تا 10 دقیقه هم کارش اوکی میشه

خدایا نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم برای همه چیزززز❤️❤️❤️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

تبریک عزیزم💖

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی افرین

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

برات خوشحالم دختر🥲😘

😍🥹🥹فدات شم

خیلیییییی داره پیشرفت میکنههههه انگار هرشب جون به جونام اضافه میشه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اسی من ۳۲ سالمه بنظرت الان می‌خوام برم دانشگاه ترم دو علوم تربیتی ام بنظرت این رشته روبخونم خوبه یابرم حقوق بخونم  دوس دارم در آینده یه شغل ودرامد داشته باشم.     یاکلا دیره بهتره بیخیال درس شم مثلا آرایشگری یاخیاطی برم.     جان خودت کاملا جدی بگو والکی امیدوارنکن 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اسی من ۳۲ سالمه بنظرت الان می‌خوام برم دانشگاه ترم دو علوم تربیتی ام بنظرت این رشته روبخونم خوبه یاب ...

سلام عزیزم 

منظورت همون علوم تربیتی هست (اونجایی که گفتی این رشته رو بخونم)؟ 

سلام عزیزم منظورت همون علوم تربیتی هست (اونجایی که گفتی این رشته رو بخونم)؟

اره اره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اسی من ۳۲ سالمه بنظرت الان می‌خوام برم دانشگاه ترم دو علوم تربیتی ام بنظرت این رشته روبخونم خوبه یاب ...

به نظرم هیچ وقت دیر نیست برای تحصیل کزدن 

نود درصد آدمای موفق دنیا تو سن های خیلی بالا تحصیل کردن و شروع کردن 

شما که اصلا سنی نداری خوشگلم تازه اول جوونی هستی

اره اره

برو دنبال علاقت به نطر من و اصلا به هیچی فکر نکن 

علاقه برات درآمد هم میارا

برو دنبال علاقت به نطر من و اصلا به هیچی فکر نکن علاقه برات درآمد هم میارا

اره درسته اما رشته هم مهمه  الان پسرعمم رشته مدیریت خونده لیسانس فوقم گرفت بیکاره 

به نظرم هیچ وقت دیر نیست برای تحصیل کزدن نود درصد آدمای موفق دنیا تو سن های خیلی بالا تحصیل کردن و ش ...

مرسی عزیزم  ❤️

اره درسته اما رشته هم مهمه الان پسرعمم رشته مدیریت خونده لیسانس فوقم گرفت بیکاره

قطعا 

قطعا

ببخشید بدموقع س      اما حالا شما جدای از علاقه بنظرت کدوم رشته بهتریه در آینده بازارکار داره حقوق یاعلوم تربیتی