2777
2789
عنوان

سرویس طلا و بازار و قیمت طلا

307 بازدید | 37 پست

بچه ها ب نظرتون قیمت طلا بازم میاد پایین اخه برای ازدواجمون میخواستیم سرویس طلا بگیریم و وسیله هامونو بگیریم ولی میترسم ارزون بشه و چون بدهی خیلی زیاد داریم میترسم ضرر کنیم 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نمیاد پایین 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قصد فروش نداری که ضرر کنی  بعدم طلا و ارز نوسان داره بقیه چیزا صعودیه

اخه اگه بیاد پایین میزارم دیرتر میخرم تا لاقل کمتر هزینه کنم 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

الان چنده مگه؟بنظرم هرچی صبر کنی گرونترم میشه،

بنظرتون ۳۵گرم طلا بااجرتش چقد درمیاد؟

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
زیاد نمیاد پایین 

جدی 😭

۴۰وخرده اى

وایی خدایی خیلی زیاد میشه  تو این جامعه ایی ک ی قرون ی قرون مردم‌۹جمع میکنن