بچه ها ب نظرتون قیمت طلا بازم میاد پایین اخه برای ازدواجمون میخواستیم سرویس طلا بگیریم و وسیله هامونو بگیریم ولی میترسم ارزون بشه و چون بدهی خیلی زیاد داریم میترسم ضرر کنیم
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
نگران نباش خدا بزرگه همسر منم برام طلا نخرید البته توافقی بود من گفتم طلا نمیخوام اونم جهاز نخواست خ ...
اخه عزیزم میدونی ما هم شرایطمون عین شماس هسمرم با این ک دانشجو بود بخدا شبا کار میکرد و اینترنتی امکار میکرد تا خونه و ماشین و جهاز خریدیم ولی حالا با بالا رفتن قیمت یودفعه ایی طلا و وسائل برقی چن تیکه ک مونده از وسائل برقی و طلا برامون سخته شده وگرنه ما همهشونو با تلاش خودمون تو ۸ سال ب دست اوردیم
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
اخه عزیزم میدونی ما هم شرایطمون عین شماس هسمرم با این ک دانشجو بود بخدا شبا کار میکرد و اینترنتی ام ...
میدونم شوهرای ما خیلی زحمت کش هستن
واقعا باید به داشتن چنین همسری افتخار کرد،انشاا...میخرین اونیکی ها رو هم نگران نباش فقط تو زندگی اگه نظم و ترتیب باشه همه چی بدست میاری،فقط باید با برنامه باشه
❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم شوهرای ما خیلی زحمت کش هستن واقعا باید به داشتن چنین همسری افتخار کرد،انشاا...میخرین اونیکی ...
انشالله زندگی شپام روز ب روز بهتر بشه عزیزم ممنونم
اره بخدا خدا حفظشون کنه
اگر بایدن انتخاب شه که احتمالش بالاست تو بازه دو ماه انتقال قدرت امریکا، قطعا قیمت ها روند نزولی داره تا بانک مرکزی وارد میدون شه و قیمتها رو تثبیت کنه. تو این دوماه قیمت ثابت شد بخر. بعد از اون که کمتر شه یا بیشتر مشخص نیست به سیاستهای دولت بایدن بستگی داره و مذاکره کردن یا نکردن حکومت ایران و امریکا
اگر بایدن انتخاب شه که احتمالش بالاست تو بازه دو ماه انتقال قدرت امریکا، قطعا قیمت ها روند نزول ...
حالا حالاها مذاکره ای صورت نمیگیره ۱۷ دی اگر بایدن بیاد حکومتو بدست میگیره و از دولت روحانی ۵ ماه باقی میمونه و بایدن قطعا صبر میکنه تا دولت بعدی بیاد روی کار و باهاش قرار داد ببنده
عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
حالا حالاها مذاکره ای صورت نمیگیره ۱۷ دی اگر بایدن بیاد حکومتو بدست میگیره و از دولت روحانی ۵ ماه با ...
فکر میکنم حکومتو ۲۰ ژانویه بدست بگیره که میشه ۱ بهمن درست میگید اگر برفرض دو طرف هم راضی باشن به این سرعت انجام نمیشه. حتی به نظر میرسه توافق با ترامپ سریع تر از توافق با بایدن انجام میشد.
حالا حالاها مذاکره ای صورت نمیگیره ۱۷ دی اگر بایدن بیاد حکومتو بدست میگیره و از دولت روحانی ۵ ماه با ...
اما به هر صورت تا مذاکره سیاستی که در پیش میگیره از سخن رانی ها و عملکردش تو منطقه مشخص میشه و تاثیرشو روی وضعیت مملکتمون میگذاره. اگر همون سیاست گذشته اش باشه که به نفع حکومت ایرانه مگر اینکه متحول شده باشه یا جمهوری خواه ها سمت و سوهارو تغییر بدن
اگر بایدن انتخاب شه که احتمالش بالاست تو بازه دو ماه انتقال قدرت امریکا، قطعا قیمت ها روند نزول ...
ممنون عزیزم