2777
2789

سلام لطفا اگه کسی مرستاری قبول شده دانشگاه ملی بگه چقدر درس خونده و هر کدوم از دروس رو دقیقا چند درصد زده و در کدوم منطقه .

کمکککک کنید لطفا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان مادرت تورا به شرفت تو را به هر چی می‌پرستی تمام تلاشتو بکن پزشکی یا دندون قبول بشی ما که زورمونو ...

مرسی عزیز چشم خخخخخخ.

منکه پزشکی اعتماد به نفس ندارم دنبال همین پرستاریم

مرسی عزیز چشم خخخخخخ. منکه پزشکی اعتماد به نفس ندارم دنبال همین پرستاریم

مثل منی

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
بدبخت با ماهی چار پنج تومن میتونی زندگی کنی؟

این چه طرز حرف زدنه ربطی نداره.

بله چطور نمیشه زندگی کرد. ادم باید شغلش با عشقش باشه وگرنه پزشکی بزور که دیگه پزشک نیست که با جون و دل به مردم خدمت کنه

بدبخت با ماهی چار پنج تومن میتونی زندگی کنی؟

عذر میخوام شما پرستارید؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞