2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 111 پست
مگه میشه 😳😳😳 چقدر عجیب 

حالا شده اما 35 هفته رفتم گفت اون موقع کوچیک بوده صدرصد پسره حالا ببینم قسمت چی باشه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سز یا طبیعی؟  من چاق نشدم خیلی ولی شکمم بزرگ شده  کلا ۱۰ کیلو اضافه کردم دخمله یا پسر؟ ...

وزنش خوبه اون من فقط دوکیلو اضافه کردم تو طول بارداریم😂بچمم هم وزن تقریبیش2کیلو بود

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
ان شاءالله پسمله❤🎈

ممنون فدات شم ایشالله دخترم از اولش میگفت بچه ما پسره دختر نیست مامانم دروغ میگه حالا که 35 هفته گفتن پسره همه میگن دخترت راست گفته تو از ما پنهون کردی

فقط دو کیلو 😳 هزار ماشاالله 

آره من دخترم هم باردار بودم وزن اضافه نکردم تازه کم هم کردم اما ماشالله دخترم 3کیلو 200گرم بود

آره من دخترم هم باردار بودم وزن اضافه نکردم تازه کم هم کردم اما ماشالله دخترم 3کیلو 200گرم بود

عالیه .قد و وزن خودت چقدر بود قبل باردادی؟ 

من ۵۹ قد ۱۵۶ الان ۶۹ ۷۰ هستم.

چن سالته 

من بچه اولمه و ۳۲ سال

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
عالیه .قد و وزن خودت چقدر بود قبل باردادی؟  من ۵۹ قد ۱۵۶ الان ۶۹ ۷۰ هستم. چن سالته  من ...

من بچه اولم 50 کیلو بودم قدم هم 170 بود 17 ساله بودم باردارشدم الان هم 22سالمه قدم همونه وزنم 54 بودم شدم56 اصلا یه گرم گوشت اضافه نمیکنم😂

من بچه اولم 50 کیلو بودم قدم هم 170 بود 17 ساله بودم باردارشدم الان هم 22سالمه قدم همونه وزنم 54 بود ...

خوشبحالت شما از بندگان برگزیده خدایی 

هزار ماشاالله 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
خوشبحالت شما از بندگان برگزیده خدایی  هزار ماشاالله

اما همه بهم میگن چرا اینقد لاغری چیزی بهت نمیدن بخوری وای دیوونم کردن خودمم دوست دارم یه کم چاق شم

سلام دوستای گلم امیدوارم به سلامتی زایمان کنید منم کمتر از 2 ماه مونده به زایمانم 30 هفتگی رفتم س ...

سلام مرسی همچنین  ماشالله وزنش خوبه

مینور ارثیه .منم مینورم ولی قرص آهن میخورم مشکلی ندارم

آره دکتر گفت هم زردی داشت هم کم خونی گفت هر دوش ارثیه از بچگی هم داشتی ندونسته