2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 111 پست
من نمیتونم قرص بخورم لیدی میل هم برام نوشته فقط دو روز خوردم 35هفته2کیلوبود

وای منم دقیقا.من خودم به دکترم گفتم میخوام لیدی میل بگیرم ترومام گرفتم منم فقط دوروز خوردمش.بنظرت مشکلی پیش نمیاد قرصارو نمیخوریم؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم دقیقا.من خودم به دکترم گفتم میخوام لیدی میل بگیرم ترومام گرفتم منم فقط دوروز خوردمش.بنظرت مش ...

نمیدونم ایشالله هیچی نمیشه قرصا همش شیمیایی اند بهتره جایگزینش مواد غدایی و حبوبات و میوه بخوریم من الان هفته ای سه بار فقط عدس میخورم بخاطر آهنش

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
وای منم دقیقا.من خودم به دکترم گفتم میخوام لیدی میل بگیرم ترومام گرفتم منم فقط دوروز خوردمش.بنظرت مش ...

بازم بچه داری یا اولیه؟؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من ۱۸/۴/۱۴۰۰ :))))) گفتن دو هفته بالا پایینه مثلا شاید  ۴/۴/۴۰۰ باشه خخخخ

اگه سزارین باشی میتونی اون تاریخ سز کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نمیدونم ایشالله هیچی نمیشه قرصا همش شیمیایی اند بهتره جایگزینش مواد غدایی و حبوبات و میوه بخوریم من ...

اره منم زیاد عدس میخورم چون قرص اهنمم نخوردم کم خونی شدید گرفتم یه مدت

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
اره منم زیاد عدس میخورم چون قرص اهنمم نخوردم کم خونی شدید گرفتم یه مدت

پس مواظب باش جاریم کم خونی شدید داشت زیاداهمیت نداد دکتر گفت شده کم خونی مینور یعنی فک نکنک دیگه خوب شه