2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 111 پست
اخه میگن اگه درمان نشه رو بچه تاثیر میذاره

نه اون رو بچش تاثیر نذاشت ماشالله دخترش انقد شیطونه اعصاب برامون نذاشته 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش هفته سی رفتم سونو ۱۴۰۰ بود و بریچ وزنش چه طوره به نظرتون و کی میچرخه 

ماشالله وزنش خوبه میچرخه فعلا وقت هست

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
منم 36 هفتمه وزن نی نی چقدره عزیزم 

نمیدونم که ۳۶ هفته و ۲ روز بشم میزم سونو 

هفته ۳۲ ۱۶۵۶ گرم بود.

شما چقدر؟ 

نی نیم دخمله 

شما چطور؟

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
ماشالله وزنش خوبه میچرخه فعلا وقت هست

برعکس سه هفته مریضم اونقد نگران وزن گیری جنین بودم اول که از دندون درد نمیتونستم چیزی بخورم الانم یه هفته فک کنم عفونت کرده بدنم بی حال تو خونه افتادم 

نمیدونم که ۳۶ هفته و ۲ روز بشم میزم سونو  هفته ۳۲ ۱۶۵۶ گرم بود. شما چقدر؟  نی نیم دخمله ...

منم 35 رفتم 2200 بوده   نمی دونم تو این هفته چقدر اضاف کرده شکمم خیلی کوچیک احساس میکنم همون دوکیلو هم نیست  اره دخمله

برعکس سه هفته مریضم اونقد نگران وزن گیری جنین بودم اول که از دندون درد نمیتونستم چیزی بخورم الانم یه ...

مواظب خودت باش ایشالله چیزی نیست برو دکتر تا بدترنشدی

منم 35 رفتم 2200 بوده   نمی دونم تو این هفته چقدر اضاف کرده شکمم خیلی کوچیک احساس میکنم هم ...

سز یا طبیعی؟ 

من چاق نشدم خیلی ولی شکمم بزرگ شده 

کلا ۱۰ کیلو اضافه کردم

دخمله یا پسر؟

۲۲۰۰ مگه کمه؟ اگر کم بود دکتر میگف 

من این ماه همش گشنمه شما اینجور نیستی،؟

نی تی دخمله یا پسر؟ منم ترسوندی اسی

آخه الان واقعا وضعیت وحشتناکه منتظرم دنیا بیاد ببینم چیه 😂دوبار رفتم گفتن دختر دوبار دیگه هم گفتن پسر اما ان تی و 15 هفته دختر گفتن 35 هفته گفتن پسر

آخه الان واقعا وضعیت وحشتناکه منتظرم دنیا بیاد ببینم چیه 😂دوبار رفتم گفتن دختر دوبار دیگه هم گفتن پ ...

مگه میشه 😳😳😳

چقدر عجیب 

منم 35 رفتم 2200 بوده   نمی دونم تو این هفته چقدر اضاف کرده شکمم خیلی کوچیک احساس میکنم هم ...

منم شکمم به سه ماهه میخوره اینقد که کوچیکه