2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 111 پست
منم مث شمام،کلا میگم این قانون جدیدو گفتم بینم واقعیت داره

نه من یه هفته پیش رفتم گفت هر هفته بیا بهت نوبت عمل میدم دیگه ولی فعلا نداده

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ۹ ۹ ۹۹ نوبت بگیر  منم اگر سز بشم میخام ۹ ۹ ۹۹ بگیرم

اون روز خیلی شلوغه خطرناکه تجمع زیاده و کرونا بدبختیه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
۱۵ اسفند استرس کل وجودمو گرفته

بسلامت ایشالله نمیدونم این استرس لعنتی چیه دامن منم گرفته 

بسلامتی منم رفتم گفت وزنش کمه

مرسی عزیزم همچنین.چن هفته رفتی سونو؟وزنش چقد بود؟من ۳۲ هفته وزنش۱۷۶۵ بود دکتر گف وزنش خوبه اما خودم همش نگرانم اخه قرصامم نمیخورم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
انشاالله  مثبت باشه من همون هفته اول حسش کردم ک سمت چپمه حالا نمیدونم واقعا درسته یا ن شما چ ...

انشالله من خیلی درد پهلو دارم ولی اهمیتت نمیدوم سری پیش ک باردارشدم شب قبلش دور نام تیرمیکشید شنیده بودم اینم از علائمشه ک صبح بی بی چکم مثبت شد ولی نموند واسم سقط شد

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
مرسی عزیزم همچنین.چن هفته رفتی سونو؟وزنش چقد بود؟من ۳۲ هفته وزنش۱۷۶۵ بود دکتر گف وزنش خوبه اما خودم ...

من نمیتونم قرص بخورم لیدی میل هم برام نوشته فقط دو روز خوردم 35هفته2کیلوبود

رندترین تاریخه😎 خب میشه اتاق خصوصی گرف

همراه ها که میان و برن بیمارستان هم شلوفه اصلا ریسکش نمی ارزه برام

انشالله من خیلی درد پهلو دارم ولی اهمیتت نمیدوم سری پیش ک باردارشدم شب قبلش دور نام تیرمیکشید شنیده ...

ایشالله این سری نتیجه بگیری