2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 111 پست

بچه ها شماهم شنیدین که جدیدا دیگه سزارین اختیاری نیسا؟مثلا دکتربگیریم پول بدیم سز بشیم؟ 

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اوخر تیر منم دیروز رفتم آز خون دادم ک متوجه شدم باردارم😍😍😍

واسه منم دعا کنید سه رپز دیگه موعدمه جواب مثبت بگبرم😘❤️

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
منم هفته ۳۶ هستم. ان شاءالله نینی هر دومون سالم دنیا بیاد. سز هستی یا طبیعی؟ من ۳۲ هفته نی نی بری ...

انشالله من 35 هفته رفتم گفت سفالیک سزارینی هستم برعکس من حالت تهوع شدید دارم الان از اول اصلا نداشتم الان حالم خرابه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
انشالله من 35 هفته رفتم گفت سفالیک سزارینی هستم برعکس من حالت تهوع شدید دارم الان از اول اصلا نداشتم ...

بسلامتی کی نوبت سز دادن بهت؟

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بچه ها شماهم شنیدین که جدیدا دیگه سزارین اختیاری نیسا؟مثلا دکتربگیریم پول بدیم سز بشیم؟ 

من اولی سزارینی بودم الانم سز می‌کنند دیگه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
واسه منم دعا کنید سه رپز دیگه موعدمه جواب مثبت بگبرم😘❤️

انشاالله  مثبت باشه

من همون هفته اول حسش کردم ک سمت چپمه

حالا نمیدونم واقعا درسته یا ن

شما چیزی حس نکردی؟؟؟

من اولی سزارینی بودم الانم سز می‌کنند دیگه

منم مث شمام،کلا میگم این قانون جدیدو گفتم بینم واقعیت داره

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰