2777
2789
عنوان

جفت قدامی و لگدای بچه

409 بازدید | 22 پست

من جفتم قدامی بود 20هفته رفته نوشته قدامی با گسترش به چپ

ینی چی؟

کی لگدای بچه از رو شکم معلوم میشه

من توشکمم حس میکنم از هفده هفته تکوناشو 

اما دوسدارم از روشکم هم معلوم بشه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

اگر دقت کنی موقعی ک‌ خیلی تکون میخوره بالا پایین شدن شکمتو میبینی

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۶ هفته دیگه میتونی اندازه پاشو بگیری رو شکمت ۲۰ هفته ک نمیشه😁

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

من ک دیشب اگر میشد پاشو میگرفتم، ولی اندازه کردم اینقد بود🦶

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
من جفتم قدامی بود یخورده دیر تر ادم متوجه میشه چون جفت بین بچه و شکم قرار داره 

مال من زده گسترش به چپ

نمیدونم ینی چی

من ۱۸هفتمه قشنگ بالا پایین شدن شکممو حس میکنم ی ور سفت ی ور شل فک کنم ب این بستگی داره شکمت چربی داشت باش یا ن

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
اگر دقت کنی موقعی ک‌ خیلی تکون میخوره بالا پایین شدن شکمتو میبینی

آره ولی خیلیییی کمه

گاهی وقتا لگدای محکم میزنه مثه دیشب اصن جیگرم حال اومد بعد غذا انقد تکون میخورد

من خیلی زود متوجه حرکتاش شدم و فکر کنم ۱۸ هفته بود که محکم لگد میزد و دیدم شاید دخترم میخواست مامان ...

من از هفده تکوناشو فهمیدم ولی جایی ندیدم از هیجده روشکم معلوم شه 😲

مگر اینکه شکم پوست باشه فقط

من ۱۸هفتمه قشنگ بالا پایین شدن شکممو حس میکنم ی ور سفت ی ور شل فک کنم ب این بستگی داره شکمت چربی داش ...

خب شکم نداشتم 

آره ولی خیلیییی کمه گاهی وقتا لگدای محکم میزنه مثه دیشب اصن جیگرم حال اومد بعد غذا انقد تکون میخورد

😍😍😍

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم