2777
2789
عنوان

خسته شدم خانما کمک

73 بازدید | 12 پست

موهای صورتم زیاده زود زود هم رشد میکنه یه مدت هم لیزر رفتم برای ریشام خوب بود اما هنوزم مو دارم 

ژیلت بخوام اسفاده کنم باید هر روز بندازم همون ژیلت بدبختم کرد 

تیغ اصلاح هم خودم رو زخم میکنم یکم سخته 

بند هم بلد نیستم بندازم 

بندانداز برقی هم خریدم که اونم هر کار میکنم خوب نمیگیره 

ارایشگا هم بخوام برم باید هر هفته برم که هزینه ش برام سنگینه 

فنر هم دارم ولی خب فقط میتونم سیبیل هام رو باهاش بگیرم بقیه جا ها رو نمیگیره 

موم سرد خریدم خدا شاهده پوست صورتم کنده سده ولی باز مو رو نگرفته 

نمی دونم چی بگیرم که هم راحت باشه هم ارزون 

دستگاه اپیلیدی هم گرونه 

هیچ راهی نیست دیگه 

شیور بخر 

حدود 2نیم هست قیمتش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم اونم بخرم باز نتونو استفاده کنم شما دارین چه جوریه؟ استفاده ش راحته

اون چیزی نیست دیگه 

نه دردی داره نه چیزی 

من نه چون صورتم با بند عادت دارم بردارم 

دوستم داشت اوکی بود هر زمان صورتش مو داشت همونو میزد و تمام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اون چیزی نیست دیگه نه دردی داره نه چیزی من نه چون صورتم با بند عادت دارم بردارم دوستم داشت اوکی بود ...

یه دونه داریم البته قدیمی تر 

از اینا منظورته 

خوب نمیگیره 

یه دونه داریم البته قدیمی تر از اینا منظورته خوب نمیگیره

اره اما اونی که سرش دایره ای هست 

عکسش رو میتونی برام بفرستی؟

این