2777
2789
عنوان

مادرشوهر دورو

821 بازدید | 38 پست

سلام

مادرشوهرم ساکن شهر دیگه ای هست. ما خیلی دیر به دیر خونشون می‌رفتیم. ببشتر از ۲۴ ساعت هم اونجا نمی‌موندیم. من همیشه برای کمک کردن بهش اعلام آمادگی می‌کنم. ظرف‌ها رو جمع کنم یا.... که معمولا خودش نمیذاره و میگفت تازه از راه رسیدی یا تو هم عین دخترم هستی. 

در عوض هر وقت که تهران می‌اومدند منم براشون سنگ تموم می‌ذاشتم. چند مدل غذا و دسر و شیرینی... ازشون پذیرایی می‌کردم.

حالا فهمیدم همه جا پشت من حرف زده. گفته از وقتی میاد تا بره دست به سیاه و سفید نمیزنه. عروس بخور و بخوابی هست.خواهراش هم منو دوره کردند بهم گفتند کجا همچین مادرشوهری پیدا میشه، یا الان کدوم عروسی شبیه توئه؟

باهاش چه رفتاری کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم اومد از مادرشوهرت

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

کار روتین زندگیتو ادامه بده هیچ واکنش خاصی نشون نده . احترامشو نگه دار ولی مث ساده ها چندین مدل دسر و غذا برای کسایی که به هر دلیلی میخوان صفحه پشت سرت بزارن آماده نکن .

کمی سر سنگین تر رفتار کن و دلسوزانه براشون کار نکن همونطور که اونا دلسوزانه راجبت حرف نمیزنن

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙