2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم...

358 بازدید | 15 پست

ماشین خودش تعمیرگاهه با ماشین خطی از شمال اومد تهران ک اخر هفته باهم باشیم بیرون و اینا بریم،بابام گفت بهش بگو نزدیک شد خبر بده بریم دنبالش بیاریمش،منم زنگ زدم همینو بهش گفتم گفت نه و زشته و اینا بین حرفاشم با شوخی گفت زوریه؟راستش من بهم یکم برخورد حس کردم جاش نبود اینو بگه،دیگه بعدشم اصرار نکردم گوشیو که قطع کردم باز پی ام که میدادیم گفت زشته و اینا منم گفتم اره به نظر منم خودت بیا،گفت بابات ناراحت نشه گفتم نه چرا ناراحت شه،به قول خودت زوری ک نیست،اونم فکر کنم فهمید ک ناراحت شدم ولی من دیگه بحثشو ادامه ندادم 

به نظرتون خوب گفتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم منظور خاصی نداشته حساس نشو و سر همچین موضوع بی اهمیتی اوقاتتونو تلخ نکن 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
شمام زیادلی لی به لالاش نزارین فک کنه خبریع 

دایم به خانوادم میگم اونقدی بها ندین و محبت نکنین که طرف اشباع شه،بعد ی وقت از سمت اونا به اندازه خودمون محبت و احترام نمیگیریم بهمون برمیخوره،ولی خب چون بچه اولم تجربه ندارن گاهی از حد میگذرونن بها دادنو

دایم به خانوادم میگم اونقدی بها ندین و محبت نکنین که طرف اشباع شه،بعد ی وقت از سمت اونا به اندازه خو ...

میدونم عزیزم اماهمیشه احترام میزارین یموقع پدرمادر درگیری ذهنی دارن مشکلی هست بنابه دلایلی کمتربه شوهرت توجه کنن سریع به خودش میگیره متعادل باشین 💖ناراحت نشی ازحرفم

نظرم فقط واس استارتره پس دخالت بیجانکنیدمث نخودآش نباشین حوصله بحث ندارم