من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
من نیت ک کردم نظام قدیمی بودم جا زده بودم و تو خونه بودم دلم میخواد شانسمو دوباره امتحان کنم هدف فقط رتبه خوبه
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
بنطرتون میشه با یه رشته ی دیگه تجربی خوند دندونه اصفهان بیاریم رشتم تجربی نبوده 😞😞😞
ارهدبابا جا نزن منم میخوام شروع کنم
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
با ترست رو ب رو شو همیشه جمله های انگیزشی بگو ب خودت ...من وقتی شنیدم یکی بعد ۸ سال کنکور اخر دندون قبول شده بخودم گفتم منم دوباره میجنگم
از رشتت راضی نیستی؟ به من خیلیا میگفتن بزن پرستاری ولی اصلااا علاقه نداشتم به نظرم وقتی میری سر کار و بقیه رو میبینی متوجه میشی فرقی با دکترا نداری میتونستی جای اونا باشی میشه بگی چرا میخوای کنکور بدی؟