2777
2789
ارهدبابا جا نزن منم میخوام شروع کنم

واقعا اخه من بیشتر حفظیاتم خوبه تا مفهومیم رشتمم تجربی نبوده من اگه یکاریا شروع کردم باید حتما نتیجه بگیرم بنطرت میشه از الان واسه کنکور بخونم بیارم 😕

❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از رشتت راضی نیستی؟ به من خیلیا میگفتن بزن پرستاری ولی اصلااا علاقه نداشتم به نظرم وقتی میری سر کار ...

خیلی دوسش دارم.عاشق این ارتباط مستقیم با بیمارم.ولی راستش جایگاهش اونی که باید نیست...همینطور درامدش.دلیلم فقط همین دوتامورده.

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
اره دیگه ایندفعه تصمیمم ی جورایی قطعیه  من لیسانس مترجمی زبان دارم  الان 23 سالمه&nbs ...

افرین بهت 👍میتونی دختر🌸 اون بنده خدا فک کنم ۲۶ سالش بود ک رفت دانشگاه 

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
ان شاالله  اگ دایم بخونی چرا ک ن  رشته قبلیت چی بوده

انسانی بوده اما خوب چندوقتیه خیلی علاقه مند شدم به دندون یعنی از بچگی از محیطای درمانی خوشم میومد اما بخاطر ریاضیا و فیزیکم که ضعیف بود نرفتم سراغ تجربی 😕

❤❤❤❤
 خیلی دوسش دارم.عاشق این ارتباط مستقیم با بیمارم.ولی راستش جایگاهش اونی که باید نیست...همینطور ...

همه پرستارا میخوان پزشک بشن 😑 خو شماها پزشک بشین دیگه کی پرستار بشه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
واقعا اخه من بیشتر حفظیاتم خوبه تا مفهومیم رشتمم تجربی نبوده من اگه یکاریا شروع کردم باید حتما نتیجه ...

تجربی ک عمومیاش حفظی دارن زیستم حفظی داره شیمی حفظی داره ریاضی  فیزیک یکم تلاش کن رتبه خوبی میاری... جدی میگم فقط کافیه خودتو باور کنی

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
تجربی ک عمومیاش حفظی دارن زیستم حفظی داره شیمی حفظی داره ریاضی  فیزیک یکم تلاش کن رتبه خوبی میا ...

میدونی میترسم بنطرت شدنیه اخه من فقط میتونم دانشگاه اصفهان برم بعد میدونی که تیپه 1 هست 😕

❤❤❤❤
همه پرستارا میخوان پزشک بشن 😑 خو شماها پزشک بشین دیگه کی پرستار بشه

منم هنوز مرددم.ولی خب هرچیزی رو که روحتو عذاب بده باید کنار بذاری مگه غیرازاینه؟😉ولی اگر پرستار هم بمونم تا آخرش با عشق کارمیکنم

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
 خیلی دوسش دارم.عاشق این ارتباط مستقیم با بیمارم.ولی راستش جایگاهش اونی که باید نیست...همینطور ...

متاسفانه دقیقا،اگه کسی شرایط مهاجرتو داشته باشه وضعیتش بهتره،،الانم که واقعا خطرناکه کار کادر درمان،مخصوصا پرستارا که بیشترین ارتباط و با بیمار دارن،یه سوال کار پرستاری تمیزه؟ ینی برای کسایی که روحیشون یکم حساسه ازار دهنده نیس؟

هر چیز که در جستن آنی آنی👑
میدونی میترسم بنطرت شدنیه اخه من فقط میتونم دانشگاه اصفهان برم بعد میدونی که تیپه 1 هست 😕

اره میتونی جدی میگم

کنکورم ک بدی چیزی رو از دس نمیدی ...امتحان کن بهتره از اینکه بعدا ب خودت بگی اگ خونده بود اینجا نبودم

متاسفانه دقیقا،اگه کسی شرایط مهاجرتو داشته باشه وضعیتش بهتره،،الانم که واقعا خطرناکه کار کادر درمان، ...

میدونی من اگه با یه همکار ازدواج کنم قطعا میرم بااین وضعیت ولی تا مجردم سخته برام

بهیار و کمک پرستار خیلی از کارهای به اصطلاح کثیف رو انجام میدن.تا کثیف از نظرت چی باشه

مثلا قبل از اینکه واسه بیمار نوار قلب بگیریم باید رو بدنش ژل بزنیم بعد همراهش براش پاک کنه.ولی من خودم دستمال میگیرم پاک میکنم.دعای خیر بعدش دنیارو بهم میده

دختر لوس مامانی و وسواسی هم بودم ولی الان چیزایی دیدم که همه تعجب میکنن حالم بدنمیشه