2777
2789
چیزی که من دیدم خیچکدوم راضی نیست همه نیخوان دکتر بشن

حالا شما به بزرگی خودت ببخش قول میدیم جای کسی رو تنگ نکنیم😂

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم یه حرفی درست میگید ❤ممنونم از امیدی که بهم دادی 😘😘

قربونت❤❤

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
میدونی من اگه با یه همکار ازدواج کنم قطعا میرم بااین وضعیت ولی تا مجردم سخته برام بهیار و کمک پرستا ...

منم وسواسی ام و خودم حس میکنم روحیم به مرگ و میر و اینا نمیخوره ولی از یه طرف دیگه ام به شدتت علاقه دارم به خوندن بیماری ها و طبابت و کلا هر چیزی که مرتبط با بدن انسان باشه مثلا با عشق تو کتاب زیست بیماری هارو میخوندم ولی  واسه اولین بار که تو دوران مدرسه جسد دیدم واقعا حالم بد شد تا چند روزم از لحاظ روحی درگیرش بودم که یه پزشکه بهم گفت طبیعیه واسه اولین باری بوده که روبه رو شدی منم اول اینطوری بودم عادت شد واسم،شما ام همینطوری بودی؟با دیدن جسد حالت بد نمیشد؟ من حس میکنم نمیتونم درد کشیدن بقیه رو ببینم یا مردن یه نفر جلو چشمم خیلی اذیتم کنه نمیدونم اینا عادی میشن یا نه 

هر چیز که در جستن آنی آنی👑
چیزی که من دیدم خیچکدوم راضی نیست همه نیخوان دکتر بشن

چرا من دوستام هستن کسایی که میگن دوس داریم حوصله هفت سال درس خوندن پزشکی رو نداریم مراقبت از بیمارا رو دوست داریم ولی واقعا صبر و حوصله بالایی میخواد 

منم وسواسی ام و خودم حس میکنم روحیم به مرگ و میر و اینا نمیخوره ولی از یه طرف دیگه ام به شدتت علاقه ...

میدونی یسری چیزا عادی میشه کم کم.من یادمه اورژانس که بودم پابه پای یه پیرمرده گریه میکردم.یا کسی فوت میکرد.ولی الان عادی شده برام.کلاس تشریح هم که داشتیم بردن بالاسر جسد من خیلی بهش نزدیک نشدم ولی کلا حس خاصی نداشتم

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
میدونی یسری چیزا عادی میشه کم کم.من یادمه اورژانس که بودم پابه پای یه پیرمرده گریه میکردم.یا کسی فوت ...

اهان اره اخی ولی خوش به حال بیمارات با همچین پرستار مهربون و دل نازکی امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم🌹🌹راستی کدوم شهری؟

اهان اره اخی ولی خوش به حال بیمارات با همچین پرستار مهربون و دل نازکی امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم ...

عزیزدلم🥰

خوزستانم.دزفول