2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی احساسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 102 پست
 آفرین😂 من فیلم های خارجی رو درک نمیکنم😐 به خانوماشون توی منزل، بچه داری و... کمک میکنن و ح ...

بخاطر فرهنگ غلطی هست که توی جامعه ما رواج پیدا کرده مردا فکر میکنن بیرون کار میکن دیگه تمومه. این فرهنگ باید از خانواده اصلاح بشه که کارهای خونه وظیفه ی همه است چون همه دارن اونجا زندگی میکنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان اعصابتو خورد نکن یه مسکن بخور چراغا رو خاموش کن بچه تا الان که نباید بیدار باشه شیرش بده ...

شام درست نکردم:/ رفت نون خورد خوابید😂ینی ی تعارفم ب من نکرد

همون فک کنم فیزیکی فقط جواب میده:/

بزار کمرت ک خوبشد پاتو بیار بالا و یکی چنان بزن زیر ما تحتش ک بره هوا در خونه مامان جونش بیاد پایین😂شوخی کردم دلخور نشی...نه با قربون صدقه مخشو بزار تو گاری  هی بگو میدونم توام خسته ای ولی بچمون منو خسته کرده دقت کن بچموون...بگو من انتظار دارم تو کمکم کنی هر کاریم کرد هی تعریف کن و بگو دستت طلا عزیزم مرسی عشقم تا قشنگ برات همه کار کنه😂😁موفق باشی✋

شما اقایی؟؟پس خانوم باید تنها بچه رو بزرگ کنه و بعدم مرد و خانوادش بگن بچم بچم...بعدشم اگ مردی خستس ...

شوهر من که طفلکی از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب میره سرکار شبم با چشمای خون آلود  میاد خونه پسرمم خیلی دوسش داره وقتی که میاد خونه پسرم ازش جدا نمیشه نه میزاره طفلکی شام بخوره نه نمازشو درست حسابی بخونه خلاصه خیلی اذیتش میکنه اما باز با این حال من همش بهش غر میزنم که صبح تا شب تو خونه تنهام و...

حالا خدا خواسته و یکی دیگه باردارم نمیدونم با این همه تنهایی چطور میخوام از پس دوتاشون بر بیام😐😐😐

شام درست نکردم:/ رفت نون خورد خوابید😂ینی ی تعارفم ب من نکرد

بازخوبه غر نزده بخدا همینم یه حسنه. من اگه شوهرم سر خوردن غر بزنه که عموما میزنه تمام روانم بهم میریزه. تازه مدلش اینه بلکل میره گشنه میخوابه🙄😏

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بخاطر فرهنگ غلطی هست که توی جامعه ما رواج پیدا کرده مردا فکر میکنن بیرون کار میکن دیگه تمومه. این فر ...

دقیقا.من به پسرم از اول یاد دادم تو همه کارا مشارک کنه.سفره پهن کردن و مرتب کردن خونه و ... تمیز کردن اتاقشم کلا با خودشه.

بخاطر فرهنگ غلطی هست که توی جامعه ما رواج پیدا کرده مردا فکر میکنن بیرون کار میکن دیگه تمومه. این فر ...

اره واقعن، من معلم ک پارسال بودم هم کار خونه باهام بود هم بیرون امگار ن انگار، بعد خیلی اصرار داشت ک بچه بیاریم و قول داد بهم کمک کنه اما اصلا تو بارداری کمک نکرد ب جز چندبار ک ظرفا رو شست، میگف اشکال نداره بزار خونه کثیف باشه:/

شوهر من که طفلکی از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب میره سرکار شبم با چشمای خون آلود  میاد خونه پسرمم خیلی ...

عزیزم خدا قدرتش رو بهت میده مطمئن باش...خدا به شوهرت سلامتی بده سایشون مستدام و خیر همو ببینید...

نه میدونی من یکم حساسم ک خانواده مرد نوه پسری رو میگن بچم..بعد خانوم بایو کل زحمتاشو بکشه اقاهم کمک نکنه دست اخرم بگه بچمون 😂براهمین توپیدم به این اقای زبون بسته😂خدایا توبه