2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی احساسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 102 پست
چند سالشه؟خدا حفظش کنه.من میگم بدار یاد بگیره از الان.بزرگ شد زن گرفت عروسمون فحشمون نده😆

چهارسال و نیمشه. در حد اینکه ظرف بذاره توی ظرفشویی لباس بندازه در بیاره حتی لباسای خودشو پهن کنه گاهی جارو کردن یا گردگیری. 

اره من داداشم غذا میخوره صاف پامیشه میره ظرف خودشم نمیبره. این فردا زنش داغون میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والا همسرم ی صبحونه خودش میاره میخوره میره سرکار ی بار ک مادرش اومده بود نمیخورد بهش گفتم ای چرا صبح ...

این مامانش دعواش نمیکنه ولی نه به من اینحور گفت ک پسرام هییچ کاری نمیکنن میگه کمکت میدم همه جور حتی مهمون دعوت کردنی کمکت غذاهم میپزم ولی میگم همش کار توا توام نگو ک من کمک کردم...نمیدونم نمیخاد مادرش ضایع بشه یا واقعا کسر شانه...یا میکه بعدا کارت بانکیام دست تو ولی کسی نفهمه...البته ی خصوصیت دااره ک کسی جز من سر از کارش درنیاره ها...ولی من رو این یه مورد حساس شدم میگم خب بفهمن کمک زنت دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارسال و نیمشه. در حد اینکه ظرف بذاره توی ظرفشویی لباس بندازه در بیاره حتی لباسای خودشو پهن کنه گاه ...

داداش منم همینطوریه میگم پسرمو میخام اینجوری بار نیارم باید کارای خونه رو یاد بگیره میگه نهههههه تو رو خدا مثل دخترا بارش نیار

برا خودش ی نکته مثبت میبینه این اخلاقشو😕

چهارسال و نیمشه. در حد اینکه ظرف بذاره توی ظرفشویی لباس بندازه در بیاره حتی لباسای خودشو پهن کنه گاه ...

منم به پسرم حتما کار خونه یاد میدم

طفلی باباشم بلده حتی آشپزیش خیلی عالیه ولی نیست که کاری برا خونه انجام بده اما برادر شوهرم خودشو خانومش کارمندن اگه بگم بیشتر کارای خونرو برادر شوهرم انجام میده دروغ نگفتم

کلا مادر شوهرم بچه هاشو همه فن حریف بار آورده

داداش منم همینطوریه میگم پسرمو میخام اینجوری بار نیارم باید کارای خونه رو یاد بگیره میگه نهههههه تو ...

دقیقا جایی خوندم پسرتون رو جوری بار نیارید ک اگ گفتی این ظرفو بشور بگه مگه من دخترم...و کارای خدنه و بشور بستب رو وظیفه زن بدونن...ولی متاسفانه خیلیا اینجورن داداش خودمم هست...مهمون میاد اون میشینه منکه دخترم باید چایی میوه تعارف کنم

داداش منم همینطوریه میگم پسرمو میخام اینجوری بار نیارم باید کارای خونه رو یاد بگیره میگه نهههههه تو ...

داداش منم. اینا یه شیر زن میخوان درستشون کنه🙄

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسر منم پنج و نیمه.

خداحفظش کنه

داداش منم. اینا یه شیر زن میخوان درستشون کنه🙄

والا داداش من از شیرزن ی چیز اونورتر، همیشه ب مامانم میگم دلم برا خانومش در اینده میسوزه مامانم میگه نسوزه اون خودش برا زنش همه کار میکنه

ولی داداشم ب غذا هم حساسه و مطمینم کار خونه نمیکنه بنده خدا خانومش

والا داداش من از شیرزن ی چیز اونورتر، همیشه ب مامانم میگم دلم برا خانومش در اینده میسوزه مامانم میگه ...

مکالمه من و مامانمم شبیه شماست. داداش منم انقدر ایراد گیره که نگو. همش باید سفره رنگین براش پهن باشه🙄