2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی احساسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاک نمیکنه لعنتی باهاش قهر کردن بلاکم کرد فکر کرده من نمیبینم فالوراشو حالا که اشتی کردیم از بلاکی د ...

وا این دیگه چه زندگیه   که شوهرت با خانما دوسته   چقد رو دادی بهش که جسارت داشته

بعد دو سه بار بازم انجام نمیدن

آفرین😂

من فیلم های خارجی رو درک نمیکنم😐

به خانوماشون توی منزل، بچه داری و... کمک میکنن و حرفم نمیزنن. حالا اگه یک مرد ایرانی فرزندش و یک متر جابه جا کنه هزار بار غر میزنه و آخرشم میبینی بچه دستته😂

شما چی گفتی؟  اصلا کلا مکالمه اتون روبگو کامل

گفتم بچه رو نگه دار کمرم خیلی درد میکنه خودشم میبینه ک خیلی کمر درد دارم خوابید بیدارش کردم گفتم ببین بچه خیلی اذیت میکنه نگهش دار من خودم میخوابونمش فقط نزار بره جایی از جاش بلند شد گف علی یه جا بشینه دیگه پتو رو کشید رو سرش ادامه خواب، اخه بچه ۱۰ ماه میفهمه بهش بگی سرجات بشین و تکون نخور😑

آفرین😂 من فیلم های خارجی رو درک نمیکنم😐 به خانوماشون توی منزل، بچه داری و... کمک میکنن و ح ...

آره.البته بگم شوهر من عاشق بچست و زیاد نگه میداره بچه رو.تو کارای خونه هم کم و بیش کمک میکنه

آره.البته بگم شوهر من عاشق بچست و زیاد نگه میداره بچه رو.تو کارای خونه هم کم و بیش کمک میکنه

امیدوارم که همیشه موفق باشید

محص خنده بود والا خیلیا هم هستن که واقعا مردن 👌🏻

گفتم بچه رو نگه دار کمرم خیلی درد میکنه خودشم میبینه ک خیلی کمر درد دارم خوابید بیدارش کردم گفتم ببی ...

عزیزم الان اعصابتو خورد نکن یه مسکن بخور چراغا رو خاموش کن بچه تا الان که نباید بیدار باشه شیرش بده بخوابه فردا کلا بزن به ناراحتی و دراز بکش و ناله کن.. بذار کارها رو خودش انجام بده حتی ناهار. نهایتا اوه واقعا مشکلی نداره برو خونه پدرت یکی دوروز تا بهتر بشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....