2777
2789
عنوان

پدرشوهرم جلوی من به مادرشوهرم گفت

881 بازدید | 21 پست

پدرشوهر من بعد ۳۵ سال زندگی، به ما میگفت زنم مقصره که ما هیچ پیشرفتی نکردیم. اگه اون از من توقع داشت،من بهترین زندگی رو الان داشتم. یخچالمون واسه ۳۰ سال پیشه‌. یه بار نگفت عوض کنیم. ماشینو نگفت عوض کنیم و ...

حالا زن بدبخت، یه دونه مانتو بخواد بخره، باید سه ماه منتشو بکشه. از اول هم همینطوری بوده. مادر همسرم خانه داره و درآمدی نداره. حتی برای دکتر رفتنش هم باید به زور از شوهرش پول بگیره. با اینکه وضع مالی پدرهمسرم خوبه و دوسه تا خونه داره. ولی از اول خیلی خسیس بود. 

مادر همسرم سی و پنج سال باهاش ساخته و هیچ توقعی نداشته، اون وقت الان مقصر هم شده.

واقعا هم اشتباه کرده طفلک. سی سال اینجوری به شوهرش یاد داده که من هیچی نمیخوام. مرد هم همینجوری بار اومده. حالا مرد نمیگه من ندادم. میگه تو نخواستی.

دقیقا چی گفت بت خلاصشو بگو

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بنظر من «در حد وسع شوهرتون» ازش توقع داشته باشید حتما. بدون اینکه بهش فشار بیارید.

نمیگم کسی که همسرش ماهی یه تومن میگیره، توقع طلا داشته باشه. 

ولی در حد مثلا ماهی ۵۰ تومن حتما برای خودتون خرج کنید. حتما از شوهرتون بخواید. بذارید ببینه شما خرج دارید. عدد هارو همینجوری مثال زدم.

برای خودتون خرج کنید و از همسرتون جانانه تشکر کنید.مردا دوست دارن همسر و بچه شون رو خوشحال کنن و حس قدرت بهشون میده.

اونی که همسرش وضعش خیلی خوبه، خب میتونه هر از گاهی یه آرایشگاه خیلی خوب بره و موهاشو رنگ‌ کنه. 

اونی که کمتر داره، یکی دو ماهی پول جمع کنه و آرایشگاه معمولی تر بره، ولی بره.

نگید خودم ابروهامو برمیدارم. پول به آرایشگاه نمیدم. خودم موهامو رنگ‌ میکنم، خودم ....

نه هر ماه، ولی هرچند وقت یک باری حتما از خدمات دیگران مثل آرایشگاه و ماساژ و ... استفاده کنید. (بعد از کرونا منظورمه. من خودم تو این شرایط آرایشگاه نمیرم و ۹۰ درصد خرید هامو اینترنتی انجام میدم.) 

شاید یکی وسعش برسه لباس مارک بخره،ولی اونی که کمتر داره هم حداقل میتونه مثلا دوسه ماهی یه بار، یه تی شرت خوشگل برای خودش بگیره. باز هرکسی به وسع خودش.

و مثال های مشابه.

اگه تا امروز بیش از اندازه بی توقع بودین، یک دفعه انقلاب نکنین.

با چیزای کوچولو شروع کنین.

ولی حتما شروع کنین.

بازهم میگم. در حد وسع همسرتون. نه جوری که خدای نکرده شرمنده بشه.

سی سال دیگه بهمون مدال نمیدن که زنم قانع بود و...

یا میرن یکیو پیدا میکنن و مثل چی براش خرج میکنن، یا بلانسبت اینجوری میزنن تو سرمون که تو بلد نبودی، تو مانع پیشرفت شدی و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ضرب المثل کوردی هست که میگه "خاسه که ره قور وه سه ره "ینی هر کسی خوبی بکنه آخرش خاک بر سر میشه، دقیقا همین حالته الان

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

بنظر من «در حد وسع شوهرتون» ازش توقع داشته باشید حتما. بدون اینکه بهش فشار بیارید. نمیگم کسی که ...

عزیزم نمیدونم چجوری بهت بگم ک حرفات باید با طلا نوشت مادر من مصداق همین حرفای شما بود ی عمر خرج نکرد تا پدرم یهو همشو ب فنا داد مادرم همیشه مبگه هیچوقت عین من زندگی نکن همش قناعت کردم اخرشم هیچی حتی بازنشستگی پدرم با دوندگی های مادرم انجام شد الان ب مادرم میگم خودم بازنشسته شدم تو کاری نکردی در صورتی ک چند ماه مادرم این در اون در زد تا سال های ک حق بیمه نداد بود ی جوری درست کنه با زبون روزه وقتی ک پدر بزرگ مادربزرگم هم رو سرش آور بودن خدایآ هیچوقت ازشون نمیگذرم هم از پدرم و خانوادش

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
عزیزم نمیدونم چجوری بهت بگم ک حرفات باید با طلا نوشت مادر من مصداق همین حرفای شما بود ی عمر خرج نکرد ...

قربونت عزیزم. بله. متاسفانه زیاد نمونه اش رو دیدیم دیگه.

انشالله خدا به پدرتون سلامتی بده تا بتونه برای شما و مادرتون جبران کنه.

افرین دقیقا حرفات درسته

مثلا مامان من اوایل زندگی بهم میگفت خودت باید به شوهرت یاد بدی به یکسری چیزا علاقه داری نیازی هم نیست خیلی گرون باشن مثلا وقتی به ی میوه علاقه داری بهش بگو و هربار میخره بگو خیلی دوسش دارم اینجوری تو بازار هربار اون میوه رو ببینه یاد تو میفته و توهم حس خوبی داری که بفکرته و برات خرج میکنه

همه چیو باید از یادشون داد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️