2777
2789

من میخوام عدس پلودرست کنم برافردانهارر

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمعه ها فقط کباب میچسبه

تو این گرونی کباب کجاس بعدشم ما منقل و سیخ تو خونه نداریم تو باغ داریم که اونم تا دسته جمعی خانواده شوهر نرن ما م نمیریم اونم که باید حداقل دو سه کیلو گوشت ببری و اینکه الان برادرشوهرم قرتطینس 

وای من سه چهار روز پیش درست کردم با گوشت چرخ شده و گردو و کشمش و خرما و پیازداغ مجلسی و 

من پیازداغ توغذاهام استفاده نمیکنم،،،عدس پلوروهم فقط باعدس ویکم کشمش درست میکنم،،یکم هم شویدخشک میریزم روش براعطرش

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗