2777
2789

سلام عزیزان

لطفا بفرمایید که اگر درگیری ریه وجود داشته و بستری بودین، با اکسیژن چند مرخص شدین؟ و اینکه توی خونه چه مدت با کپسول بودین؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

عزیزم بالای ۵۰ حتما بستری میشه

زیر ۵۰ اگر اکسیزن کم باشه

اکسیژن اگر بره بالا ۹۰ درگیری هم کم بشه مرخص میکنیم بیمار

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

سلام بااجازه منم ی سوال داشتم با درگیریه چند درصدی  ریه معمولا بستری انجام میشه؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بالای ۵۰ حتما بستری میشه زیر ۵۰ اگر اکسیزن کم باشه اکسیژن اگر بره بالا ۹۰ درگیری هم کم بشه م ...

درسته 

اکسیژن گاهی روی ۹۰ و نود و خورده میره و بیشتر روی ۸۰ و هشتاد و خورده هستش

شما پزشک هستین؟ 

سلام بااجازه منم ی سوال داشتم با درگیریه چند درصدی  ریه معمولا بستری انجام میشه؟

خواهش میکنم اتفاقا بپرسید 

چون شرایط جوری شده که همه درگیر شدن و سوال دارن 

عزیزم بالای ۵۰ حتما بستری میشه زیر ۵۰ اگر اکسیزن کم باشه اکسیژن اگر بره بالا ۹۰ درگیری هم کم بشه م ...

ببخشید ی سوال اگر تونیتید جواب بدید 

مادر شوهر منو با ۱۸درصد درگیری و اکسیژن خون نوسان الان ۸۰بستری کردن .بهترنیست خونه باشه؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
درسته  اکسیژن گاهی روی ۹۰ و نود و خورده میره و بیشتر روی ۸۰ و هشتاد و خورده هستش شما پزشک هست ...

کارشناس رادیولوژی

باید حداقل دو روز بالا ۹۰ باشه تا مرخص بشن،و از لخته نشدن خون مطمعن باشن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ببخشید ی سوال اگر تونیتید جواب بدید  مادر شوهر منو با ۱۸درصد درگیری و اکسیژن خون نوسان الان ۸۰ ...

سنشون بالاس؟بالای ۵۰؟

دیابت بیماری قلبی؟احتنالا بخاطر اینا بستری شدن

کارشناس رادیولوژی باید حداقل دو روز بالا ۹۰ باشه تا مرخص بشن،و از لخته نشدن خون مطمعن باشن

مثل اینکه گفتن لخته خون نبوده خوشبختانه

و اینکه به خاطر نارسایی کلیه، مجبور شدن خونش رو تصفیه بکنن که کمک بکنه به اکسیژن سازی به نظر شما خوبه این روند؟

مثل اینکه گفتن لخته خون نبوده خوشبختانه و اینکه به خاطر نارسایی کلیه، مجبور شدن خونش رو تصفیه بکنن ...

انشالله،،مطمعن باش کاری که مضر باشه انجام نمیدن براش

همین که لخته خون نبوده خیلی خوبه بله خونرسانی با خون کهنه خوب انجام نمیشه،اینجوری بهتره

دیالیزی هستن؟؟

سنشون بالاس؟بالای ۵۰؟ دیابت بیماری قلبی؟احتنالا بخاطر اینا بستری شدن

بله ۵۶ ساله و کمی نارسایی کلیه دارن و کراتین بالا اوایل داشتن که توی بیمارستان فاکترهای خونی تقریبا قابل قبول و کنترل شده 

فقط تصفیه خون دارن انجام میدن که کمک کنه به اکسیژن سازی خون و بعد اون کمک به درمان ریه

انشالله،،مطمعن باش کاری که مضر باشه انجام نمیدن براش همین که لخته خون نبوده خیلی خوبه بله خونرسانی ...

نه تا به حال دیالیز نشدن

خیلی ممنون که جواب میدین

داروی رمدیسیور رو همزمان با تصفیه خون دارن تزریق میکنن یعنی اول خون رو تصفیه کردن یک جلسه، بعد فرداش دوباره تصفیه کردن، ۴ ساعت بعدش اولین رمدیسیور تزریق شد و از این به بعد میخوان تزریق رو تا ۵ روز ادامه بدن ، نظرتون راجع به این کارهایی که انجام شده چیه؟

نه تا به حال دیالیز نشدن خیلی ممنون که جواب میدین داروی رمدیسیور رو همزمان با تصفیه خون دارن تزریق ...

خواهش میکنم

والا داروهای لازمه هست دیگه انشالله بدنشون قوی باشه و سریعتر برگردن خونه

انشالله،،مطمعن باش کاری که مضر باشه انجام نمیدن براش همین که لخته خون نبوده خیلی خوبه بله خونرسانی ...

برای امضاتون هم صلوات فرستادم ❤

سنشون بالاس؟بالای ۵۰؟ دیابت بیماری قلبی؟احتنالا بخاطر اینا بستری شدن

بله بالای ۵۰ اما نه مشکل خاصی ندارن 

ممنون از راهنماییتون