2777
2789

داشتم به این فکر میکردم که همه ی ما خانومت یه خاطره از اولین پریودمون داشتیم منم خوب به یاد که

من اولین بار ۱۲ سالم بود و دقیقا ۱۸ بهمن بود یه روز پنجشنبه کلی اون روز رقصیدم و بازی کردم، گشنم شدبه مامانم گفتم ناهارمو برام گرم من ، قرمه سبزی داشتیم حین خوردن دیدم شلوار قهوه ایه فک کردم روی شکلاتی،  چیزی نشستم و اینم بگم که تک فرزند بودم و رفتم دستشویی دیدم ، بعللللهه

ما هم پری شدیم!خلاصه به مامانم گفتم ، اونم به بابام گفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم که توی شوک بودم و رفتیم خونه مامان بزرگم ، هیچی به کسی نگفتیم ، فرداش هم مهمون داشتیم و همش توی تعطیلی افتاده بود و ۲۲ بهمن... ما هم همش یا مهمونی میرفتیم ، یا مهمونی میدادیم ، اصلا انگار عید شده بوددد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ منم با اون حااال

که همش گریه می افتادم یهو ، بعد خوب میشدم ، سرخوش میشدم میگفتم ، می خندیدم ... اصلا به دم دمی حالی شده بودم که .... ولی دیگه ماه بعد دم بعد بودم و من دیگه برام معمولی شده بود:)

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
پریود نبود دریا بود

اخی🙂

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب بابام گفتم مامانم نبود

عزیزم😂💗

۱۳ سالم بود همه چیزو میدونستم رفتم دستشویی دیدم بعله ب مامانم گفتم بهم نوار داد گفتم ب کسی نگو ولی فرداش رفت ب همه گفت همه هم بهم تبریک میگفتن من بدبخت هم از خجالت آب میشدم حتی مردا هم یه خنده ای میکردن همه فهمیده بودن ☹️💔

عجب بابا عجب

من فکر میکردم ۵ دقیقه ای تموم میشه وقتی فهمیدم ۷ روزه نابود شدم😑😑

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

تابستون روز جمعه بود دلدرد شدید از صبحش گرفتم و بعد از ظهر از دلدرد دراز کشیدم تو آشپزخونه مامانم داشت برام چایی نبات میریخت که یهو داغ شدم پریدم دسشویی دیدم بله 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم😂💗

پستمو حذف کردم

گفتم الان میکشنم😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
۱۳ سالم بود همه چیزو میدونستم رفتم دستشویی دیدم بعله ب مامانم گفتم بهم نوار داد گفتم ب کسی نگو ولی ف ...

ای بابا چقدر بد ، خب خیلی خجالت آوره منم وقتی مامان به بابام گفت خیلی خجالت کشیدم🙂🙂 

با اینکه همه چیز رو میدونستم اما بغضم گرفت و گریه کردم😬😂حالا خواهرم میخندید منم التماس میکردم ب کسی از فامیل نگید پریود شدم🤕🤕😂😂

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍