2777
2789

سلام 

من مامان يه دختر شيطون13 ماهه بنام پانیذ هستم

وزن دخترم 13و قدش84 سانته

دلم ميخواد تپل تَر بشه 

البته اول سلامتيش مهمه ، توروخدا نگين چاق شه بعدا رژيم بايد بدي سخته و فلان..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه میتونی باشیر پاستوریزه واسش درست کنی من نصف لیوان برنج رو میزارم بپزه بایک دو استکان آب  بعد آبش که تموم شد یه لیوان شیر پاستوریزه یا محلی چون پسرم یکسال ونیمشه  میریزم توش با یکم گلاب یک قاشق شکر آخه شیرین دوست داره بعضی اوقات هل یا زعفرون هم میریزم خیلی خوشمزه در آخر هم یه قاشق پودر پسته میندازم روش واسش 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
برا بچه ۷ماهه چی بدیم 

غذاهاشو با نون قاطی کن مثه آبگوشت خیلی خوبه فرنی اصلا بچه رو چاق نمیکنه اونم فرنی آماده خودت پودر برنج درست کن بعد با هویچ و سیب زمینی بزار بپزه  بعد با قاشق سیب زمینی وهویچ رو له کن توش خیلی خوشمزه من همیشه براش درست میکردم بعضی موقعه هام گوجه گوشت مرغ یا گوسفند هم مینداختم داخلش میشد مثه حلیم 

بچه من همیشه واسه پسرم درست میکردم خیلی خوبه پودر برنج محلی نصف استکان گوشت رون مرغ اندازه کف دست یاکمتر یدونه سیب زمینی کوچیک با گوچه یا هویج اینه حیلم میشد آخره سر