2777
2789
عنوان

این بلاگرادیوونه شدن بخدا

3325 بازدید | 116 پست

هرکدوم واسه جذب فالوور چه کاراکه نمیکنن بلاگره حاملست پاشده رفته به تمیزکردن خونه میره روصندلی  بلای کابینتشوتمیزکنه یایکی دیگشون بچه کوچیک داره دم به دیقه بچه رومیذاره خونه مامانش بره دنبال دوست ورفیق بازیش اعتراضم کنی میگن دایه مهربونترازمادرنشین همشونم تواین کروناهامسافرت میرن نیاین بگین خب توپیجشون نرونمیشه که بالاخره تواکسپلورچشمش ادم میفته بعدم پیجاشون بازه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا همشونم مسافرت میرن یکیش اویستا اورک

مرجان کیا من ک ندارمشون ولی میبینم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

درک نمیکنم چرا دنبال میشن اینا وقتی خوششون نمیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره واقعا اینستا رو ب گند کشیدن با این کاراشون 

پا میشن می‌رن همه جا بعد ماهای بد بخت باید چند هفته بنشینیم تو خونه دیگ اعصابم نداریم 

گمشن اشغال ن همش 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

تو پیجشون نرو   نگو نمیشه چون میشه

هیستوریتو کامل پاک کن 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

من عاشق پیج فاطمه حسین پورم

کیا فالوش میکنن؟ 

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
اون که روصندلی رفته عاطی نیس احتمالا🤣

اون ک حامله نیست 😁

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

کوثره که دائم خونه ی مادرشه یا بچش‌ میذاره اونجا میره ول میچره

سی سی ام که از اون بدتر نه کرونارو میشناسه نه هیچی رو

یا عروسی میره یا مهمونی یا کلی تبلیغ داره

اون هانیه هم که دائم با دوستاش میره خیابون 

خب که چی الان ما چی کار کنیم 

چقدر بعضی ها عقده دارن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝