2777
2789
عنوان

تعبیرش و کی بلده

23 بازدید | 4 پست

خواب دیدم با داداشم داخل یه خونه درحال ساخت بودیم که در و پیکرش مثلا راه داشت که آدم غریبه وارد شه بعد یه نفر غریبه هم وارد شد درگیری شد به من حمله کرد ولی زنده موندم خلاصه شب شد خوابیدیم داداشم انگار روی قسمت بلند تری از زمین خوابیده بود و خلاف جهت من منم روی انگار قسمتی که بود تمامش خاک بود و گود بود حالا تو خواب صبح شد و انگار داداشم از من زودتر بیدار شد و رفته بود بیرون در باز بود و از بیرون به غریبه خونه رو دید میزد منم ترسیدم هی خواستم داداشم صدا بزنم که بگم درو ببند که یهو صدام گرفت و نمی‌تونستم حرف بزنم انگار ترسیده بودم تو خواب فک کرده بودم مردم تو خواب گفتم خدایا یه فرصت دیگه بده نمیرم این بار الان نمیرم تو این حین یه زن چادری دختر خانوم بود اصلا ندیدمش تو واقعیت بعد از در وارد شد با لبخند بهم گفت پاشو تعبیرش چیه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت خاباتو نگو منم اولش میگفتم از سر کنجکاوی ولی فقط خابی ک از سه بار بیشتر ببینی بگو اونم فقط به کسی ک بدونه و حتما هم صدقه بدی 

من هر وقت خاب بد میبینم صدقه میزارم توهم امتحان کن خیلی دلت اروم میگیره انشالله از هربدی دور باشی