2777
2789
عنوان

این بلاگرادیوونه شدن بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3325 بازدید | 116 پست

شما باردار بودی کار خونه انجام نمیدادی مگه؟! من یادمه درد زایمانم شروع شده بود میگرفت ول میکرد در حال تمیز کاری و خورد کردن و فریز گوشت بودم و جابجا کردن و بیرون گذاشتن بشقاب و وسیله واسه پذیرایی بعد برگشتن از بیمارستان😂 

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا درامدشون از همین پیجشونه

خب بشینن توخونشون تبلیغشونوبکنن هی که چی میرن بیرون بقیه مردمم فکرمیکنن خبری نیست پامیشن میرن بیرون کرونازیادترمیشه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

من و شماییم که ادم بی هنر بیکار رو معروف میکنیم

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
نه بابااسمش عاطیه

همو ک تازه بینیشو عمل کرده؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
اره واقعا اینستا رو ب گند کشیدن با این کاراشون  پا میشن می‌رن همه جا بعد ماهای بد بخت باید چند ...

بهشونم اعتراض کنی میگن ماجاهای شلوغ نمیریم 

اون که روصندلی رفته عاطی نیس احتمالا🤣

عاطی همون گلمنگلی ؟ چقدر من بدم میاد از پیجش . چقدررر تبلیغ می کنه حالم بهم میخوره . من نمی دونم فالووراش حالشون بهم نمیخوره از حرفای این . ماهی یه روتختی تبلیغ می کنه .  مدامم که بیرونن .‌کرونا به یه ورشون نیست کلا انگار .  

دوستان اگر دوست ندارید دنبال نکنید 

من خودم خوره اینترنتم اصلا بیرون نمیام از نت اما هیچکدوم ازینایی که میگید رو نه نمی‌شناسم نه دیدم، اینستام رو از گوشی حذف کردم و فقط از لپتاپ که دیگه نمیشه رفت تو سرچ کلی اینستا دو سه تا پیچی که دوست دارم رو چک میکنم 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
پ توقع دارین زنای حامله همه خودشون و بچسبونن ب صندلی و تخت؟! حالا مسافرت رفتن یه چیزی

نمیگم بچسبونن به تخت تواگه حامله بودی میرفتی روصندلی وچارپایه آخه