2777
2789
عنوان

من دیگه هیچوقت سرپا نمیشم بخدا...😔 قلبم دیگه کشش نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست
ن خانوادش همه بخاطر همبن گنداش براش زن گرفتن تا مثلا ادم سه و از اول میدونستن چ گوهیه،حالام میگن بما ...

زنگ نزنین .با پدرتون برید خونه پدرش.

بگین و باهاشون منطقی صحبت کنین.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرد .بهش بگو مگه شهر هرته که بیای عقد کنی .دستمالی کنی و بری. بهش بگو مملکت قانون داره

اره اونم چون میدکنه قانون برا مرده اینو میگ

از هروکیلی میپرسم میگ همینه

تا سه سال دیگم بگ طلاق نمیدم تو ول معطلی

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
خودت کاری نکن.فقط پدر ومادرش رو در جریان بزار .تا بفهمن چه دسته گلی تر بیت کردن.

پدر و مادرش از اول دسته گلشون خبر داشتن و براش مثلا زن گرفتن ادم شه

حالام میگن بما ربطی نداره

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اره اونم چون میدکنه قانون برا مرده اینو میگ از هروکیلی میپرسم میگ همینه تا سه سال دیگم بگ طلاق نمی ...

چند سالشه.رفتاراش خیلی وحشتناکه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
عزیزم الان چت جلسه میریم دادگاه و میام، اونجا الکی میگه زنمو میخوام با اینکه شاهد دارم ک جلو اونا گ ...

اره عزیزم مسائل قانونی ی مدتی طول میکشه ولی خب خودتو نجات بده فقط از دست این خائن 

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
دارم حدا میشم ده ماهه برگشتم بی شرف کثافت طلاقم نمیده میگ تا همشو نبخشی

ببخش. بره به جهنم. از جونت و اعصابو جَوونیت مهمتره؟!

بندار جلوش

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
از مهریت نگذر اصلاااا ... وکیل بگیر  ولی حتما ازش جداشو و زیر یه سقف نرو  نشین گریه کن و ...

بخاطر اون غصه نمیخورم بخاطر سرگذشت خودم،بخاطر هیفده ماع عذابی ک کشیدم و معلوم نیس جن سال  چن ماه دیگم باید بکشم

بخاطر اون غصه نمیخورم بخاطر سرگذشت خودم،بخاطر هیفده ماع عذابی ک کشیدم و معلوم نیس جن سال  چن ما ...

حالا به نظرم هفده ماه چیزی نیست در برابر عمر بلندی که پیش رو خواهی داشت .اصلا به چشم نمیاد.

چ اشتباهی کردی..ولی خب عب نداره با سوپری محل نبودی ک شوهرت بوده...فقط ب هیچ عنوان از مهرت نگذر ب گ و ...

تا وقتی خدانکرده کارتون ب اینجاها نیوفته نمیفهمین جقد مسخرست،حداقل باید دو سه سال برم و بیام تا بتونم مهریمو بگیزم اونم قسط بندی،تازه چقد؟ در بهترین حالتش هرپونزده ماه تا یه سال و نیم یا دوسال یه سکه

باید عمر نوح داشته باشم

فکر کن پسرا بیست و. چارماه سربازی میرن.یا بعضیا چند سال پشت کنکور می مونن.

به نظرم زمان زیادی نیست.

ببین راه حلش اصلا عصبی شدن و این چیزا نیست.در کمال آرامش باهاش صحبت کن.ببین میخاد ادامه بده یا نه.اگ ...

عزیزم نمیخواد زندگیرو منم نمیخوامش

اما مشکل اینع اون میخواد گفت و مجانی بره

واسه همین ن منو میخواد نه طلاقم میده

تا وقتی خدانکرده کارتون ب اینجاها نیوفته نمیفهمین جقد مسخرست،حداقل باید دو سه سال برم و بیام تا بتون ...

پس مهریه سنگین خیلی به درد نمیخوره... همون کم هم باشه ولی در ازاش، حقوق دیگه را داشته باشیم.. بهتره..

اینک هفته اول اینو بهت گفته چرا اجازه دادی بهت دست بزنه😐

اولش میگف استرس بعد ازدواج گرفتم و فلان،چ میدونستم مرگش چیه

بردمش مشاوره میگف فلان کن فلون کن وابستش کن

منم نامزد عقدی بودم باش رابطه داشتم اما همش میگفتم حق نداره بکارتمو ازم بگیره،اما یه شب حین رابطه به زور اینکارو کزد

بعدش میگف حالا اگ میخوای برو ازم شکایت کن، حالا ک دیگه باباتم پست نمیگیره