2777
2789
عنوان

من دیگه هیچوقت سرپا نمیشم بخدا...😔 قلبم دیگه کشش نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست
زنگ نزنین .با پدرتون برید خونه پدرش. بگین و باهاشون منطقی صحبت کنین.

رفتن،پدر و عموها و داییم رفتن مثلا به عنوان واسطه اما خوب در وافع برا جمع کردن شاهد رفتیم

اما اونا میگفتن ریش قیچی دست خودتون دیگ هرکار میخواین بکنین بما ربطی نداره،دختر مردمو بدبخت کردن بعد میگن بما ربطی نداره

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
چند سالشه.رفتاراش خیلی وحشتناکه.

۳۱

اینقد پست و عوضیه ک حد نداره،اینا ی صدم چیزایی ک دیدم و تجربه کردم نیس

اگ بخوام همشو بگم بخدا گریتون میگیره 

هرشب و هرشب گریه میکردم اما اون با خیال راحت میخوابید و میگف بازم ک داری گریه میکنی 

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش. بره به جهنم. از جونت و اعصابو جَوونیت مهمتره؟! بندار جلوش

ن پررو میشه،میگ اوردم و ازش استفاده کردمو اخرم انداختشم دور

اونوقت معلوم نیس این بلارو بخواددسر چنتا دختر دیگم بیاره 

باید حداقل انتقام این همه عذابو ازش بگیرم حتی اگر خودم در عذاب بمونم

فکر کن پسرا بیست و. چارماه سربازی میرن.یا بعضیا چند سال پشت کنکور می مونن. به نظرم زمان زیادی نیست.

اره اما توسط یه نفر بی دلیل به بازی گرفته نمیشن،بی دلیل مورد عذاب واقع نمیشن

منی ک همه فک و فامیلاش روم قسم میخوردن و همه مستقیم و عیر مستقیم میگفتن تو چجوری زن این شدی؟ حالا رفته اینقد دروغ پشتم گفته ک دیگ بام حرفم نمیزنن

هرچند ک برام مهم نیس،اما شهرمون کوجیکه و حرف میپیچه و این برام بده

طلاقم نمیده تا همه مهریمو نبخشم با اینکه از یه هفته بعد عقد گف من نمیخواستمت و من اصن زن نمیخواسنم ...

مهریه ازین بی شرف میخوای چکار؟

یا وکیل بگیر بیوفته دنبال کارهای طلاق و مهریه ات

یا ببخش انگار که انداختی جلو سگ

حیف سگ البته

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

رفتن،پدر و عموها و داییم رفتن مثلا به عنوان واسطه اما خوب در وافع برا جمع کردن شاهد رفتیم اما اونا ...

یعنی اصلا از این تربیت بچشون اطلاعی نداشتن؟به پدرش بگو مرد باش و مهریه رو خودت بده.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
مهریه ازین بی شرف میخوای چکار؟ یا وکیل بگیر بیوفته دنبال کارهای طلاق و مهریه ات یا ببخش انگار که ا ...

مهریه بگیرم تا ادم شه و به راحتی با زندگی همه بازی نکنه وقتی از اول میدونست دلش پیش یه هرزست

وکیل گرفتم اما طولانیه و عذاب اور، یه سال گذشته شاید یه سال و خوردی دیگم طول بکشه هنوز

اگه واقعا قصد برگشتن نداری به نظرم تربیت کردنش رو بزار به عهده خدا.و وقت خودتو با فکر اینکه بخای آدمش کنی هدر نده.

به نظرم اون ارزش نداره که شما بخای با عذاب دادن خودت اونو مثلا آدم کنی.

اگه آدم شدنی بود باباش آدمش میکرد.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
یعنی اصلا از این تربیت بچشون اطلاعی نداشتن؟به پدرش بگو مرد باش و مهریه رو خودت بده.

اصن خانوادش رفتن جا خوردن جلو نمیان

میگن بما ربطی نداره خودتون میدونید و این

اگه واقعا قصد برگشتن نداری به نظرم تربیت کردنش رو بزار به عهده خدا.و وقت خودتو با فکر اینکه بخای آدم ...

پدرمم همینو میگه ک موقعیتای دیگتو بخاطر ادب کردن این عوضی هدر نده چون عمین حالاشم کلی خواستگار دارم اما من دلم صاف نمیشه ک همشو ببخشم و برم

مهریه بگیرم تا ادم شه و به راحتی با زندگی همه بازی نکنه وقتی از اول میدونست دلش پیش یه هرزست وکیل گ ...

پس جز صبر چاره ای نداری

ایشالا خدا برات خیر بخواد و کارهات زودتر انجام بشه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

پدرمم همینو میگه ک موقعیتای دیگتو بخاطر ادب کردن این عوضی هدر نده چون عمین حالاشم کلی خواستگار دارم ...

ولش کن بابا .

دیگه یه بدشانسی داشتی.

ولش کن.

اصلا فوقش مهریه هم بده.ازگلوت پایین میره؟

به نظرم ادب کردنش رو بسپار به خدا.خدا خودش چنان درستش میکنه که ...

اگه خاستگار داری که حیف عمرت

اصلا فکر کن این دوسال جزو زندگیت نبوده.فکر کن پشت کنکور بودی.

نمیتونی به دوستش که این با زنش رابطه داره بگی جریانشو؟؟؟

چرا قصدشو دارم،اما الان نه، بیشتر اذیتم میکنه اونطوری 

بعد طلاقم مدارکمو واسش میفرستم