2777
2789
عنوان

من دیگه هیچوقت سرپا نمیشم بخدا...😔 قلبم دیگه کشش نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست
خودت خاستی.. مگه خیانت هم قابل بخشش هست؟!!  حالا هم بخشیدیش چرا در عوضش امتیاز نگرفتی، مث ...

چون یه جیزایی میدیدم اما براگ ثابت شده نبود و هی دست رو قران مسزاشت ک قسم میخورد

شیش ماه بعد عقد فهمیدم و برگشتم

فقط شیش ماه باهاش بودم اما اندازه شصت سال پیر  افسزدم کرده

حرفا و کاراش

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
نه عزیزم،پشیزی هم برام ارزش نداره بخدا من فقط خستم از اینکه طلاقمو نمیده تا برم میگه تا نبخشی طلاق ...

خودت کاری نکن.فقط پدر ومادرش رو در جریان بزار .تا بفهمن چه دسته گلی تر بیت کردن.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم،به ماه اول نکشیده به زور بکارتمو گرفت که به قول خودش بخاطر کاراش نتونم طلاق بگیزم و مثلا باب ...

از مهریت نگذر اصلاااا ... وکیل بگیر 

ولی حتما ازش جداشو و زیر یه سقف نرو 

نشین گریه کن و غصه بخور بخاطر یه آدم دوزاری

کاربر قدیمی هستم و ۳ بار ترکیدم.... دیگه ایمیل و شماره ندارم که ثبت نام کنم. این دفعه بچه خوبی باید باشم تا نترکم  
من کاری به عقدت ندارم منظورم اینه با لگد بزن در باااسنش گم شه بره

طلاقم نمیده تا همه مهریمو نبخشم

با اینکه از یه هفته بعد عقد گف من نمیخواستمت و من اصن زن نمیخواسنم و مامان و عمم اصرار کردن و تو فقط بازیچه ای

تو فقط زندگیتو باختی و فلان

نفهمیدم مرگش چیه

تا بعد شیش ماه فهمیدم زن رفیقشو میخکاد و از اولشم با اون تو رابطست ک خانوادشم برا اینکه بیشتر گمدش در نیاد براش زن گرفتن

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

قبلش خودت باید قوی باشی.به نظرم غصه خوردن کار درستی نیست.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
چون یه جیزایی میدیدم اما براگ ثابت شده نبود و هی دست رو قران مسزاشت ک قسم میخورد شیش ماه بعد عقد فه ...

الان هم‌جدا بشی باز بهتره ... مهر یه ات را بزار اجرا(البته باید با وکیل مشورت کنی که میشه یا نه)

عزیزم مگ الکیه ک طلاق نده؟؟هر وقت ک زنگ زد گفت نمیخامت صداسو ضبط کن...بعدم برو مهرتو بزار اجرا یکم ک ...

عزیزم الان چت جلسه میریم دادگاه و میام، اونجا الکی میگه زنمو میخوام

با اینکه شاهد دارم ک جلو اونا گفته نمیخوامت

با اینکه مشاور طلاقم فهمیده ونامه داده ک اون علاقه ای ب زندگی نداره

اما بازم تو قانون همه چی برا مرده

وکیل دارم اما گفته یک سال تا یه سال و نیم دیگم طول میکشه اگ بخوای هم طلاق بگیری هم مهریه چون دادگاه نمیده

ن عزیزم،به ماه اول نکشیده به زور بکارتمو گرفت که به قول خودش بخاطر کاراش نتونم طلاق بگیزم و مثلا باب ...

چ اشتباهی کردی..ولی خب عب نداره با سوپری محل نبودی ک شوهرت بوده...فقط ب هیچ عنوان از مهرت نگذر ب گ و ه خوری بندازش مرتیکه خائن کثیف رو

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
نه عزیزم،پشیزی هم برام ارزش نداره بخدا من فقط خستم از اینکه طلاقمو نمیده تا برم میگه تا نبخشی طلاق ...

ببین راه حلش اصلا عصبی شدن و این چیزا نیست.در کمال آرامش باهاش صحبت کن.ببین میخاد ادامه بده یا نه.اگه نمی خاد می تونه قانونی کارا رو پیگیری کنه.

دختر خوب با بزرگترت صحبت کن و بگو باهاش حرف بزنن.بالاخره از کسی حساب نمی بره؟ از پدرش مادرش .از دای ...

ن خانوادش همه بخاطر همبن گنداش براش زن گرفتن تا مثلا ادم سه و از اول میدونستن چ گوهیه،حالام میگن بما ربطی نداره

باورت میشه اینقد پست باشن ک از ی شب ک اومدم خونه بابام دیگ نیومد دنبالم و دیگ هرچی زنگم زدیم گفتن بما ربطی نداره

این خانوادشه

من نمی فهمم این پدر مادرا چه طوری پسراشون تربیت می کنن که هیچ تعهدی ندارن نسبت به زنشون.چطور این حقیقت رو بهشون نمی گن که وقتی ازدواج کرد دیگه نمی تونه هر غلطی بکنه و باید عفاف خودشو حفظ کنه.عجیبه .

خیلی عجیب

طلاقم نمیده تا همه مهریمو نبخشم با اینکه از یه هفته بعد عقد گف من نمیخواستمت و من اصن زن نمیخواسنم ...

اینک هفته اول اینو بهت گفته چرا اجازه دادی بهت دست بزنه😐

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
ازش جدا شو! کثافتی که بهت خیانت میکنه و به هیچ جاشم نیست در حالی که تو انقدر داری تو استرس دستو پا م ...

دارم حدا میشم

ده ماهه برگشتم

بی شرف کثافت طلاقم نمیده میگ تا همشو نبخشی