2777
2789
عنوان

من دیگه هیچوقت سرپا نمیشم بخدا...😔 قلبم دیگه کشش نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست

هیشکی نمی تونه آدمو تبدیل به یه افسرده کنه.شما عزیز من خودت ضعیف هستی.خودت رو وابسته کسی کردی که حالا بی محلیش بخاد افسرده ات بکنه.

حیف این روزای جوونی که به پای کسانی بریزین که این رفتارو بکنن با شما.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نااااامزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما از اول نامزدی عقد بودیم

شهرای کوچیک اینطوریه

حالا هی همه میپرسن تو نامزدی که عقد نمیکنن

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
از اولش با دروغ اومد جلو اما سوختم و دم نزدم شیش ماه خیانت کرد و دیدم و بخشیدم اخرم به راحتی گف بر ...

ببخشید اینو میپرسم. دختری؟ 

اگه دختری مهریتو ببخش و طلاق بگیر از همچین آدمی 

اگه نیستی از مهریت نگذر

کاربر قدیمی هستم و ۳ بار ترکیدم.... دیگه ایمیل و شماره ندارم که ثبت نام کنم. این دفعه بچه خوبی باید باشم تا نترکم  
نمیتونم بخدا،خسته شدم تا کی باید اسمشو یدک بکشم؟ اون دااره کیف و حالشو میکنه با دوست دختراش من این ...

خودت خاستی.. مگه خیانت هم قابل بخشش هست؟!!  حالا هم بخشیدیش چرا در عوضش امتیاز نگرفتی، مثلا‌ حق طلاق!

از بس که خودتو دست کم‌گرفتی...

ما از اول نامزدی عقد بودیم شهرای کوچیک اینطوریه حالا هی همه میپرسن تو نامزدی که عقد نمیکنن

من کاری به عقدت ندارم

منظورم اینه با لگد بزن در باااسنش گم شه بره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

هیشکی نمی تونه آدمو تبدیل به یه افسرده کنه.شما عزیز من خودت ضعیف هستی.خودت رو وابسته کسی کردی که حال ...

نه عزیزم،پشیزی هم برام ارزش نداره بخدا

من فقط خستم از اینکه طلاقمو نمیده تا برم

میگه تا نبخشی طلاق نمیدم و اذیت میکنم 

منم بخاطر پررو بازیاش نمیخوام ک کوتاه بیام و همه چی برا اون باشه و فقط عذابا برا من

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
از اولش با دروغ اومد جلو اما سوختم و دم نزدم شیش ماه خیانت کرد و دیدم و بخشیدم اخرم به راحتی گف بر ...

عزیزم مگ الکیه ک طلاق نده؟؟هر وقت ک زنگ زد گفت نمیخامت صداسو ضبط کن...بعدم برو مهرتو بزار اجرا یکم ک راه دادگاه رو طی کرد تو این گرونی میفهمه چ گندی زده میاد میفته جلو پات

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

دختر خوب با بزرگترت صحبت کن و بگو باهاش حرف بزنن.بالاخره از کسی حساب نمی بره؟

از پدرش مادرش .از دایی از عمویی کسی

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
نمیتونم بخدا،خسته شدم تا کی باید اسمشو یدک بکشم؟ اون دااره کیف و حالشو میکنه با دوست دختراش من این ...

ازش جدا شو! کثافتی که بهت خیانت میکنه و به هیچ جاشم نیست در حالی که تو انقدر داری تو استرس دستو پا میزنی؛ارزش داره نگهش داری؟؟!! دیدی خودت به خودت میکنی...

مردای درست حسابی ارزش حرص خوردن ندارن؛طرف شما که....

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
ببخشید اینو میپرسم. دختری؟  اگه دختری مهریتو ببخش و طلاق بگیر از همچین آدمی  اگه نیستی ا ...

ن عزیزم،به ماه اول نکشیده به زور بکارتمو گرفت که به قول خودش بخاطر کاراش نتونم طلاق بگیزم و مثلا بابام پسم نگیره چون دختر نیستم

نه عزیزم،پشیزی هم برام ارزش نداره بخدا من فقط خستم از اینکه طلاقمو نمیده تا برم میگه تا نبخشی طلاق ...

غلط کرد .بهش بگو مگه شهر هرته که بیای عقد کنی .دستمالی کنی و بری. بهش بگو مملکت قانون داره