مسافر_امروز_و_فردا مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 عنوان پاشین بیاین نظر بدین امر خیر😁 | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 44 پست ازدواج راه دور رو خودتون یا اطرفیان داشتین؟🤕یه خواستگار با تمام موارد مثبت اخلاقی و رفتاریخلاصه کیس اوکازیون😯👌رو تصور کنین🤔تنها مشکلی که هست فاصله ی بسیار دور و دراز🥴اینجوری که ما جنوب😨،اوشون شمال😑نظرتون چیه؟توصیه تون چیه؟ 1399/08/15 | 14:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 من ن عزیزم مامانم شهرغریب ازدواج کرد بااین ک زیادممسافت طواانی نیس ولی خیلی سخته مرسی از نظرت🤕
sogoli33 عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 4440 مرسی از نظرتون🤕 واقعا نمیدونم چیکار کنم عزیزم اگه ادم وابسته ای به خانواده نباشی شاید برات راحت باشه راه دور اما من اگه عقل الان رو داشتم پا میزاشتم روی دلم دنبال این عشق و عاشقی نمیرفتم 😑😑😑😑 خدایا شکرت
لادن۳۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 31000 مشکلی ندارین با این فاصله ؟چقدر با خانواده فاصله دارین؟ نه خانواده همسرم خیلی خوب هستن،با اینکه تک دخترم وشدیدا وابسته پدر ومادرم ،مادروپدرهمسرم برام مثل مادر وپدرخودم بودن،ما شمالی هستیم ،همسرم تبریز
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 حاله چطور آشنا شدین اینم مهمه تو انتخاب اولش که خواهرش تو دانشگاهمون بود..بعدم دیگه همینجور اتفاقای پشت سرهمی که عاشقی شد نتیجش😐😑
miriam_ عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 2196 اولش که خواهرش تو دانشگاهمون بود.. بعدم دیگه همینجور اتفاقای پشت سرهمی که عاشقی شد نتیجش😐😑 😅😅😅
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 نه خانواده همسرم خیلی خوب هستن،با اینکه تک دخترم وشدیدا وابسته پدر ومادرم ،مادروپدرهمسرم برام مثل ما ... چقدر عالی..خوشبخت باشین عزیزم
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 شما قراره بری جنوب به حاطر کار ایشون یا خونواده شون اونجان؟ من خیلی ها رو دیدم چند سال جنوب بودند بع ... ما شیراز هستیم و اونا ساری(درواقع هم محل زندگیشون اونجاست و هم محل کار)برگشتی تو کار نیست😑
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 خواهر منم راه دور ازدواج کرده.خیلی سخته. تو هیچکدوم از دورهمیها و شادیامون نیست.پدر و مادرم هم خیلی پشیمونن که دادنش راه دور چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 خواهر منم راه دور ازدواج کرده. خیلی سخته. تو هیچکدوم از دورهمیها و شادیامون نیست. پدر و ماد ... آره خب اینم هست..شاید توی حتی خیلی از مراسمای غم و شادی بخاطر فاصله ی زیاد نشه شرکت کرد..🤕
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 آها به سلامتی. همسایه ما هم عروسش مال گچسارانه. ولی تهران زندگی می کنند. سلامت باشینامیدوارم از انتخابم پشیمون نشم🤕
بیسال عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1734 سلامت باشین امیدوارم از انتخابم پشیمون نشم🤕 یعنی الان صد در صد راضی نیستی؟ "راجع به" رو درست بنویسیم.
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 آره خب اینم هست..شاید توی حتی خیلی از مراسمای غم و شادی بخاطر فاصله ی زیاد نشه شرکت کرد..🤕 باز هم بستگی به روحیه ی خودت داره عزیزم.من با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم اگه شوهرم فرشته هم باشه ولی از خانوادم دور باشم زندگی برام جهنمه.اونوقت هیچ چیزی شحالم نمیکنه. چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
مسافر_امروز_و_فردا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3447 یعنی الان صد در صد راضی نیستی؟ راضیم..واسه فاصله نگرانم