حتما گلم . اول گوشتو میزارم یه ابش بجوشه کفاش بالا بیاد بعد ابکش میکنم گوشتا رو خیلی کم میشورم . بعد یه پیاز بزرگ تفت میدم با روغن کم سبک که شد زرد چوبه فلفل سیاه کاری و شنبلیله خشک البته یکم جون زیادش تلخ میشه تفت میدم با گوشتام خوب سرخ بشن بعد لوبیا چیتی هم باهاش تفت میدم یکم که هم بوی خامیش گرفته شع هم وا نره بعد اب میریزم میزارم خوب بپزه . بعد تو این مدت در عرض یک و نیم ساعت با شعله اروم خوب سبزی رو سرخ میکنم البته اول میزارم خوب ابش گرفته شه باید مرتب هم بزنی که نسوزه بعد که سبزی یکم خشک شد و رنگش تیره شد بهش روݟن میزنم البته نه زیاد ها در حدی که سبزی از خشکی در بیاد دوباره تفت میدم تا وقتی که خوب سبزی سیاه بشه با پست قاشق فشار میدم که همش سیا بشه بعد میریزم تو خورشت یکمم رب با سه تا دونه لیمو عمانی داخلشو در میارم با ربم تفت میوم با یه زره پودر شنبلیله خیلی کم نیم ساعتم میزارم با این قل بزنه اروم دیگه روش روغن سیاه پس میده محشر کلی امروز حالب نشد سبزه ـ