2777
2789
عنوان

شوهرم به من میگه بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 51 پست
مامانتو خواهرت هیچ نگفتن بش؟

نه متاسفانه انقد زبون ندارن

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

باید باش اونقد حرف بزنی تا براش جا بیوفته این اخلاقش توروناراحت میکنه

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شوهر منم وقتی تنهاییم و من اذیتش میکنم به شوخی میگه دیوونه بی عقل 

شوخی فرق میکنه اون جدی و با عصبانیت میگه

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
حالا سعی خودشو بکنه

اره سعی کنه منظورم اینه که مطمئن باش کسی که اینجا میگه بارها به شوهرش گفته و از پسش برنیومده مگه میشه چیزی ازارت بده به باعثش تشر نزتی

خدایی که به شدت کافی است 
بهش نگفتم تا حالا از این به اگر اشتباهی کنه میخوام بهش بگم آخه من مراعات میکردم چون بچه هست نشنوه

آره نه ایتکه تو خودت رو با حرف زشت آلوده کنی،درحدی که بفهمه،همین.

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند
تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بگو تو هم خیلی باهوش نیستی که اومدی منه ابله رو گرفتی عنتر😏

واااا😂😂😂😂

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه
خودش ادم زرنگ و بیخطایی هست؟

نه خب اونم اشتباه میکنه من خونه نبودم توی گلا حشره دیده بود برداشته بود سوسک کش رو زده بود روی گلا همشون خراب شدن 

نه خب اونم اشتباه میکنه من خونه نبودم توی گلا حشره دیده بود برداشته بود سوسک کش رو زده بود روی گلا ه ...

خب همون موقع یاداوری کن. بگو ببین اگ الان من این کار رو میکردم چ برخوردی داشتی؟میگفتی.... همه اشتباه میکنن خودتو اصلاح کن.

حالا شوهر منواصلا اهل سوتی دادن و اشتباه کردن نیس. ولی سالی ی بار هم پیش بیاد همونو همونجا میگم و بعدش بخواد جایی حرفیربزنه یاداوری میکنم.... خیلی تاثیر داشته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خب همون موقع یاداوری کن. بگو ببین اگ الان من این کار رو میکردم چ برخوردی داشتی؟میگفتی.... همه اشتباه ...

چون با هم قهر بودیم گفتم یه آدم نادونی اینکارو کرده اگر از عقلش استفاده کرده بود اینجوری نمیشد هیچی نگفت 

باید جوابشو جلو همه بدی تا ادم بشه چون جوابشو ندادی از ضعف هات سو استفاده میکنه

یعنی بهش چی میگفتم 

چون با هم قهر بودیم گفتم یه آدم نادونی اینکارو کرده اگر از عقلش استفاده کرده بود اینجوری نمیشد هیچی ...

من بهش میگم ببین اگ الان من همین کار رو میکردم تو خشتکتو جر میدادی.... خودتو پاره میکردی......همه اشتباه میکنن حالا پیش اومده دیگه... حواستو بیشتر جمع کن...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
میگفتی مگه کار اشتباهی کردم بهم میگی ابله بگو حق نداری اینجور باهام حرف بزنی بگو اگه یه بار دیگه بهم ...

یه انقد عصبانی شدم بهش گفتم اگر یکبار دیگه از این کلمه ها استفاده کنی مهریمو اجرا میزارم یه مدت رعایت میکرد دوباره همون عوضی شد که بود