2777
2789
عنوان

شوهرم به من میگه بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا عادتش شده.

اگه تو هم بهش بگی ابله چه واکنشی داره؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چه بی شعوره عزیزم هیچ کس تو رو به چشم اون نگاه نمیکنه.بهش بگو با این رفتارش فقط شخصیت خودش رو توی ج ...

بی عایده است‌من امتحان گردم این رفتارا نهادینه است تو وجودشون و مقصر پدر و مادره حالا فقط استاتر پسرش د تربیت کنه 

خدایی که به شدت کافی است 
بگو آره دگه بی عقل بودم زن تو شدم😒😒

چند بار گفتم آدم نمیشه

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

شوهر خاله منم همش بهش میگ بی عقل به ما میگه اصلا فک نمیکنه درصورتی که خاله من یه زن کاملا معمولیه ما بی عقلی ازش ندیدیم کلا شوهرش خودش و عقل کل میدونه شوهرش برق کاره با دیپلم خواهر من معلم داره واسه فوق میخونه حالا جلوش که نگفت ولی به شوهر من میگ من اطلاعات عمومیم از فلانی بالاتره تو یه مسابقه تلویزیونی اون تا فک کنه جواب بده من جوابا رو میدونستم الکی معلم شده حالا خواهر من با رتبه کنکورش هزار بود پس مشکل از شما نیست 

احتمالا عادتش شده. اگه تو هم بهش بگی ابله چه واکنشی داره؟

بهش نگفتم تا حالا از این به اگر اشتباهی کنه میخوام بهش بگم آخه من مراعات میکردم چون بچه هست نشنوه

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

من نمیزارم کاری کنم اگرم کاری کنم وقتی تنهاییم ازین حرفا میزنه،و بعدش خون بپا میکنم اونقد بهش گفتمه ک یاد گرفته نباید توهین کنه،اگ جلو کسی بگه ک واویلاااا😑چ معنی داره?دوس دارن بخودشون توهین شه جلو بقیه!!!!😡

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه