من هر موقع کار اشتباهی انجام بدم شوهرم میگه بی عقل یا نادان یا ابله البته به مادر و خواهرش هم میگه حالا من با این آدم چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره وقتی این حرفارو میزنه حتی جلوی دیگران هم مراعات نمیکنه مثلا یه بار تو باغ هیچ کس نبود روسریمو درآوردم چند تا عکس بندازم اومد جلو دایی زن دایی مادرم خواهرم گفت ابله روسریتو سرت کن
هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
شوهر خاله منم همش بهش میگ بی عقل به ما میگه اصلا فک نمیکنه درصورتی که خاله من یه زن کاملا معمولیه ما بی عقلی ازش ندیدیم کلا شوهرش خودش و عقل کل میدونه شوهرش برق کاره با دیپلم خواهر من معلم داره واسه فوق میخونه حالا جلوش که نگفت ولی به شوهر من میگ من اطلاعات عمومیم از فلانی بالاتره تو یه مسابقه تلویزیونی اون تا فک کنه جواب بده من جوابا رو میدونستم الکی معلم شده حالا خواهر من با رتبه کنکورش هزار بود پس مشکل از شما نیست