2777
2789
عنوان

شوهرم به من میگه بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 51 پست

پس فکر کنم مقابله به مثل جواب بده چون از حرف زدن نتیجه ای نگرفتم

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
یه انقد عصبانی شدم بهش گفتم اگر یکبار دیگه از این کلمه ها استفاده کنی مهریمو اجرا میزارم یه مدت رعای ...

خوب چون دید مهریه تو به اجرا نزاشتی باز همون کار رو تکرار کرد اگه این کار نتیجه نمیده روش دوم رو امتحان کن یعنی تو هم هم تو خونه و هم تو جمع تحقیرش کن بهش بگو ابله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چون دید مهریه تو به اجرا نزاشتی باز همون کار رو تکرار کرد اگه این کار نتیجه نمیده روش دوم رو امت ...

الان دو سه روزه دارم این روش رو امتحان میکنم امیدوارم آدم بشه چون خانوادش هم پشتش هستن یه بار اگر میزدن تو دهنش وقتی به مادرش گفت ابله ، الان جرات نداشت به من بگه 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
الان دو سه روزه دارم این روش رو امتحان میکنم امیدوارم آدم بشه چون خانوادش هم پشتش هستن یه بار اگر می ...

درکل فکر نکنم درست بشه اگه این راهکارت هم جواب نداد راهکار سوم و انتخاب کن نقطه ضعفش رو پیدا کن و با نقطه ضعفش تو فشار قرارش بده مثلا نزار باهات رابطه برقرارکنه

چطور مثلا جمعش میکنی تروخدا ب منم یاد بده

باید احساسی رو ک تجربه میکنی موقع شنیدن اون حرفارو بش منتقل کنی براش جا بندازی ک خورد کردن تو جلو بقیه بضرر خودشم هست،اونقد با مظلوم بازی بش بگو ک منو کوچیک نکن تا براش جا بیوفته

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه