2777
2789

سلام دوستان من ٤ سال پيش با آقايي همكار بودم ايشون كلي تلاش كردن و ابراز علاقه كه ما باهم اوكي شيم بعد يه سال من باهاشون اوكي شدم ما تقريبا ٣ سال با هم بوديم و يه سري اختلافا كه خوب تو هر رابطه اي هست ايشون ٢ ماه پيش سر يه سري اختلافات جزيي گفت بهتره جدا بشيم با اينكه خيليدوست دارم گفتم چرا ميگه من شرايط ماليشو ندارم ما بتونيم ازدواج كنيم در صورتي كه اوايل كه دوست شديم چه بسا معمولي تر از الان بود فقط الان به دليل كرونا چند ماه بيكار ولي اوايل همش از  اينده ميگفت و ازدواج حالا ميگه برو از يه طرف نميتونم تو رابطه باشم كه ازم خواسته شده برم از يه طرف چون ميگه بخاطر خودت پاهام ياراي رفتن نداره خيلي تو شرايط بديم . باز بعد دو ماه بهش گفتم بريم پيش روانشناس يه فرصت بديم مخالفت كردو ميگه روانشناس واسه كسايي هست كه ميخوان ازدواج كنن . ولي ميگه دوست دارم و .. 😞 شما جاي من بودين چيكار ميكردين ؟ 

کات

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

کات😐🤨

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا واقعا پسر خوبیه یا دلشو زدی

در هرصورت من بودم میگفتم باشه و جدا میشدم

پسر اگر بخواد خودش میاد سمتت. هیچوقت این موقع ها تو اصراری نکن 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

من بودم دست پیش میگرفتم وقتی ببینم کسی تمایلی به با من بوذن نذاشته باشه میگمش ریذم تو دوس دلشتنت چخه و خودم باهاش کات میکردم بعدشم تو این گرونی دنبال شوهر نباش پسرا هم حق دارن منم بودم عمرا زن نمیگزفتم با این گرونیا خب حالا ازدواج برا چیه در حد رل بمونین باو بخدا رابطه های دوستی خیلی باحال تر و بهتر از اینذازدواجیاس برحسب تجربه میگم 

پیشو نگیر کسی واقعا بخادت ولت نمیکنه اینو مطمئن باش

مردی که میگه خانوادم راضی نیستن یا شرایطشو ندارم یا فعلن زود شک نکن شک نکن تو دلش به تو راضی نیست

شوهرم بهم ی بار گفت مردی که بهانه میاره بدون از انتخابش و از علاقه اش مطمئن نیست 

اینم بدون مردا به بی محلی بیشتر جواب میدن تا اینکه هی آویزونشون باشی داتشون 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

خیلی محترمانه داره بهت می گه دیگه از تو خوشش نمیاد 

احتمالا یه کیس بهتر پیدا کرده

پا پی نشو تا بیشتر از این شانت زیر سوال نرفته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پیشو نگیر کسی واقعا بخادت ولت نمیکنه اینو مطمئن باش مردی که میگه خانوادم راضی نیستن یا شرایطشو ن ...

قبول دارم

عین اتفاق برام افتاد

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،