2777
2789
طرفدارای روحانی که الان طرفدار ترامپن حاظرن ایران له بشه مردم بدبختی بکشن بلکه مثلا رژیم عوض شه دیگه ...

اونایی که اینجوری فکر میکنن لابد جیب خودشون پره.والا این فشارای اقتصادی که ترامپ اورد تاثییرش فقط رو مردم بود نه مسئولین !

طرفدارای روحانی که الان طرفدار ترامپن حاظرن ایران له بشه مردم بدبختی بکشن بلکه مثلا رژیم عوض شه دیگه ...

اگر همینجور پیش بره شایدم این اتفاق بیفته ک خدانکنه من از آشوب بی بندباری متنفرم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باز با اینکه میدونم بایدن جلوتره ولی این حسم میگه ک ترامپ میشه.بیشتر مواقع حسم درسته خداکنه اینب ...

نیست بایدن یه ایالت دیگه رو ببره کار تمومه مثلا نوادا که 6 تا رای الکترال داره .

ترامپ باید همه ایالت های باقی مونده رو ببره که شاید برنده شه 

هیچکدوم هیچ گوهی نیستن بایدم گفته انتخاب شم هسته ای ایرانو بااتم میزنم

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
اوه هنوز هیچی نشده طلا کشید پایین😂 خدای من همه ضرر کردیم ک🤦🏼‍♀️ بایدن ۸۰میلیون نفر امیدشون بعد ...

طلا چن شده

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
یه کیم میگف تو اروپا یه فالگیری هست اینده رو دقیق حدس زده  میگفتن که میگه ترامپ  باز رییس ...

😂اون فالگیر نیست کارتون سیمپوسین ها ابن پیش بینی رو کرده 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰
اونم بیاد تغییر نمیشه قشر ضعیف کارگر همون حقوق و همون بدبختی

آره در کل هیچکدوم تاثیر مثبت آنچنانی برای ما ندارن ولی ترامپ باشه اوضاع از بد هم بدتر میشه..اونا به منافع خودشون فکر میکنن در اصل.

آره در کل هیچکدوم تاثیر مثبت آنچنانی برای ما ندارن ولی ترامپ باشه اوضاع از بد هم بدتر میشه..اونا به ...

مگ بدتر اینم هست برای جوونا کار نیست همه دکترا لیسانس بیکار ازدواج کسی نمیتونه کنه کسی نمیتونه دو کیلو گوشت بخره

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند