2777
2789
حست کاملا درسته

از کجا انقد مطمعنین؟؟میشه بیشتر توضیح بدین

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کیم میگف تو اروپا یه فالگیری هست اینده رو دقیق حدس زده  میگفتن که میگه ترامپ  باز رییس ...

دیگه باحرف همچین ادمایی سرنوشت دنیامعلوم نمیشه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

🤪😂😂😂عالی بود مثل ماها هی میگفتیم تا 1400 با روحانی☹️چوبشم خوردیم خخخ

طرفدارای روحانی که الان طرفدار ترامپن حاظرن ایران له بشه مردم بدبختی بکشن بلکه مثلا رژیم عوض شه دیگه نمیدونن این ترامپ چقد عوضیه..تمام ایرانیای اونور آب به امید فروپاشی رژیم به ترامپ رای دادن که ترامپ دوباره بشه و انقد گرونی بیاد که ایران شلوغی بشه و به خیالشون رژیم عوض شه..واقعا خنده داره

یه کیم میگف تو اروپا یه فالگیری هست اینده رو دقیق حدس زده  میگفتن که میگه ترامپ  باز رییس ...

تو اون فیلمه بایدن رییس جمهور میشه بعد گفته اگ ترامپ بشه یک سال بعدش قحطی میاد و اکثریت نابود میشیم😜

تو اون کارتونه که اینده و پیش بینی میکنه هم ترامپ بود و ترور شده بود😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
طرفدارای روحانی که الان طرفدار ترامپن حاظرن ایران له بشه مردم بدبختی بکشن بلکه مثلا رژیم عوض شه دیگه ...

نه بابا میشیم مث سوریه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

اوه هنوز هیچی نشده طلا کشید پایین😂

خدای من همه ضرر کردیم ک🤦🏼‍♀️

بایدن ۸۰میلیون نفر امیدشون بعد خدا به توعه👎😂

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
طرفدارای روحانی که الان طرفدار ترامپن حاظرن ایران له بشه مردم بدبختی بکشن بلکه مثلا رژیم عوض شه دیگه ...

اونم بیاد تغییر نمیشه قشر ضعیف کارگر همون حقوق و همون بدبختی

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند