2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینطورین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

152 بازدید | 17 پست

بعضیا چرا اینجا فقط دوست دارند نظر بدند 

خب توی چیزی که نمیدونی دهنت و ببند 

فقط دوست دارن یه چیزی گفته باشند فکرم نمی کنند این حرفشون ممکن چه پیامدی داشته باشه 

ببخشید واقعا اعصاب ریخته بهم 

من نمیدونم تا وقتی دکتر هست مهندس هست این همه ادم متخصص توی دنیا هستند

علم انقدر پیشرفت کرده جامعه به روز شده

چرا بعضی ها هنوز  تو ۱۰۰۰ سال پیش موندن 

تازه ناراحتم میشن چرا به ما میگن جهان سومی 

الان چی شده 🤔

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخت هرچی بارش بیشتر سرش پایین تر وافتاده تر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

میترسم چیزی بگم جهان سومی حساب بشم🤐

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

😐😐😐😐😐

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

وقتی انقدر شعور ندارن فکر جون خودشون میستن و الان مستفرت و عروسی و مهمونین،،شما توقع داری با نظراتشون رو مخ من و شما نرن؟؟

خداییش توقعت زیاده عزیزم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نه بابا چرا ادم توی زمینه ای که تخصص داره حرف بزنه اشکالی نداره که  من میگم ادم نباید همینطوری ...

پس بگو قضیه چیه.دلت از کجا پره؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
نه بابا چرا ادم توی زمینه ای که تخصص داره حرف بزنه اشکالی نداره که  من میگم ادم نباید همینطوری ...

ی زنداداش آوردیم جدیدن ببین فقط تو کارای خلقت اجنه دخالت نمیکنه 

تا طرز نشستن و راه رفتن و خوردن م پوشیدن همههههه همسایه ها محل داره نظر میده 

هر چی میکیم ب تو ربطی نداره آنقدر نظر نده بیشتر میگه 

تازه با متلک و کنایه هم میگه هنو نیمده همهههه از دستش ناراحتن 

اخرشم خودم باید بشونم سر جاش