2777
2789
عنوان

کسی هست که انسولین بزنه؟

2226 بازدید | 19 پست

سلام من دیابت بارداری گرفتم ، آخر شب انسولین سبز میزنم ، خواستم ببینم الان یک ماه بیشتره که دارم از یه قلم میزنم تموم نشده ولی ، باید هر ماه عوضش کنم یا نه تا وقتی که تمام بشه این قلم ، بعد قلم بعدی رو باز کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو در یخچال نگه داشتم بعد باز کردن هم اشکال نداره، یکی گفت بعد باز کردن نذار تو یخچال

درست گفته تا وقتی باز نکردی باید تو یخچال باشه اما وقتی بازش کردی بذار تو دمای محیط بمونه هیچیش نمیشه نگران نباش تا وقتیم تموم شه میتونی استفاده کنی , ما برا مادرشوهرم سال هاست انسولین میزنیم مطمینم نکران نباش اصلا 

پنج واحد میزنم میاد رو ۹۳ ولی امروز گرفتم ۱۰۰ بود ، اگه فردا هم همین باشه دو واحد اضافه میکنم 😭😭

اشکال نداره عزیزم من از اول بارداریم دارم میزنم ... دو مدل هم میزنم فعلا به فکر سلامتی بچت باش دوز انسولین اشکال نداره... بعد بارداریتم دیگه تموم میشه . انسولینتو تا وقتی باز نکردی باید یخچال نگهداری کنی، وقتی بازش کردی و شروع به استفاده دیگه نیاز نیس بذاری یخچال.تا هر وقتم تموم شد میتونی استفاده کنی ، محدودیت زمانی نداره.انشاالله هممون بچه های صحیح و سالم بدنیا بیاریم .برا سلامتی بچه منم دعا کن😘

عزیزم تو در یخچال نگه داشتم بعد باز کردن هم اشکال نداره، یکی گفت بعد باز کردن نذار تو یخچال

توی یخچال بذاری چون سرد میشه دیرتر اثر می‌ذاره ولی فرقی ندارن بذاری یا ن معمولا میگن ب دمای محیط باید برسه بعد تزریق کنی بخاطر همین تو یخچال نذارید بازم میل خودته میتونی نیم ساعت قبل از اینکه استفاده کنی درش بیاری ک ب دمای محیط برسه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
اشکال نداره عزیزم من از اول بارداریم دارم میزنم ... دو مدل هم میزنم فعلا به فکر سلامتی بچت باش دوز ا ...

وای مرسی عزیزم انشاالله خدا کمکمون کنه ، منم قبل غذا هم میزنم انسولین نارنجی ، اون خوب کنترل می‌کنه به جز وقتی که برنج میخورم ، قندم با پنج واحد میشه ۱۳۰ ، 

وای مرسی عزیزم انشاالله خدا کمکمون کنه ، منم قبل غذا هم میزنم انسولین نارنجی ، اون خوب کنترل می‌کنه ...

الهییی . پس مثل منی ، منم نارنجی قبل غذا میزنم ، سبزم هر دوازده ساعت ، من برنجمو فعلا حذف کردم ، نون هم فقط سبوسدار میخورم . تا برنج حذف کردم بهتر کنترل شده ... اگه میتونی برنج و ماکارونی و سیب زمینی کمتر بخور تا قندت کنترل شه . نگرانش نباش ...هفته چندمی؟؟؟