2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده😭

146 بازدید | 16 پست

سلام نمیدونم چرا استفراغ پسرم خوب نمیشه از دیروز صبح تا الا بالا میاره هیچ علائم دیگه هم نداره هفته قبلشم فقط  بالامیاورد هفته قبلترشم همینطور که فقط یه چن ساعت تب کرد دیگه با قطره تبش خوب شد که رودل کرده بود هسته خورده بودکه گلاب ب روتون دستشویی هم نمیکرد.نمیدونم چرا همش بالا میاره واقعا دارم دیونه میشم خودمم که  از غذا موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش پیش متخصص.برنج کته با ماست چکیده هم خوبه.مرغ کبابی هم خوبه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
نعناع خشک شده دارم ریزش کردم خوبه بنظرتون؟

اشکالی نداره بریز تو ظرف دو سه دقیقه بجوشه بعد اروم اروم بده بخوره یه کم تلخ مزه هست ولی اگه بخوره اب رو اتیشه اگه چیز بدی خورده باشه تهوعش میره

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.