2777
2789
عنوان

دلم گرفته بود قرآن باز کردم

445 بازدید | 25 پست

داشتم با خدا حرف میزدم و اشک میریختم

قرآن و باز کردم ببینم خدا چی بهم میگه

سوره الرحمن اومد اول سوره ام بود 

انقد آروم گرفتم انقد دلگرم شدم

حال زندگیم خرابه

ولی میدونم خدا واسم معجزه میکنه

شک ندارم

الانم اینو نوشتم هم یه کم حرف بزنیم

هم اینکه بمونه برام بعدا که درست شد همه چی ببینمش😍

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

ان شاءالله درست میشه خدای مهربان هیچوقت خلف وعده نمیکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ان شاءالله درست میشه خدای مهربان هیچوقت خلف وعده نمیکنه

ممنونم انشالله

اره مطمئنم

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همه چی درست شه

انشالله 

الهی امین

انشاالله که مشکلاتت حل بشه عزیزم🌹🙏

ممنون انشالله

همچنین واسه خودت

خدا همه گره هارو باز کنه الهی 

من در اوج ناامیدی بودم بخاطر کرونام اما اونقدر متوسل شدم به خدا تا دوباره منو به زندگی برگردوند

ناامیدی بدترین گناهه

هیچچچوقت ناامید نباش

ممنون عزیزم🥺❤️ لطفا برای دو تای تاپیک اولم گزارش بزنید هر چه زودتر حذف بشه😞😞

زدم برات

منم خیلی اعتقاد دارم دوسه بار باز کردم انقد دقیق بود انگار خدا باهام حرف میزد و آرومم میکرد

اما ناشکرم و بعضی وقتا کم تحمل میشم 😢

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد