2777
2789
عنوان

پرستارا جمع بشید لطفا

181 بازدید | 16 پست

سلام به روی ماهتون 

من کنکور دادم هوشبری یکی از شهرهای استان رو اوردم 

تو کارنامه سبز پرستاری شهر خودمم اوردم 

شما باشید چ میکنید 

همه منو از کار سخت پرستاری میترسونن 

تورو خدا بگید دقیقا چ میکنید

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوشبری هم شیفت شب و... داره 

ولی حسنش اینه که حداقل با مریض و همراه مریض و ملاقاتی ها، سروکله نمیزنی!

در فضای محدود اتاق عمل هستی و کمتر درگیر مسائل حاشیه ای میشی

ولی خوب سختی های مربوط به خودش هم داره

عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.
هوشبری هم شیفت شب و... داره  ولی حسنش اینه که حداقل با مریض و همراه مریض و ملاقاتی ها، سروکله ...

شما پرستاری درسته ؟

دقیقا به من بگید چیکار میکنید ؟    

یکم از کارتون برام بگید از همه چیش 

ممنون

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

هوشبری کارش سبک تره ولی استرس داره با همراه مریض کاری نداری .و به نظر من نسبت به پرستاری بهتره ولی استخدامی پرستاری بیشتره و پرستاری ارشد و دکترا هم داره ولی هوشبری ارشد و دکتراش توی زمینه های دیگن ولی امسال ارشد آموزش هوشبری هم بود 

هوشبری کارش سبک تره ولی استرس داره با همراه مریض کاری نداری .و به نظر من نسبت به پرستاری بهتره ولی ا ...

شما جای من بودی چ میکردی 

هوشبری یه شهر دیگه از استانت رو میخوندی     یا پرستاری شهر خودت ؟

جفتشون هم تعهد خدمت دارن   تا 12 سال

شما جای من بودی چ میکردی  هوشبری یه شهر دیگه از استانت رو میخوندی     یا پرستاری شهر ...

والا من نمی دونم بستگی به روحیات خودت داره ولی اگر درون گرا هستی هوشبری بهتره و کار پرستاری خیلی زیاده ولی یه پرستار مهارت خیلی بیشتری داره تا یه هوشبر هم  فقط بیهوش کردن مریض اداره مریض حین عمل و بعد از اون  ....من خودم به شخصه از بخش های بیمارستان متنفرم مخصوصا هی برم بالا سر مریضا کاراشون را انجام بدم ولی درآمد پرستاری یه مقدار بیشتره 

شما جای من بودی چ میکردی  هوشبری یه شهر دیگه از استانت رو میخوندی     یا پرستاری شهر ...

قطعا خیلی بیشتر فکر میکردم و مشورت میکردم!

اگر ۱۲ سال تعهد خدمت داره، پس یه شهر کوچک هستید و باید بری با پرستارا و هوشبری های همونجا مشورت کنی

من تهرانم و شرایط اینجا بسیار متفاوت هست.

باید ببینی اگر ازدواج کنی میتونی اون شهر تعهدت زندگی کنی؟ اصلا آدمی هستی که بتونی دور از خانواده و در غربت، چندین سال زندگی کنی؟

عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.
شما پرستاری درسته ؟ دقیقا به من بگید چیکار میکنید ؟     یکم از کارتون برام بگید از همه چ ...

دیگه کار پرستاری که واضحه!

بسیار سخت و پر مسولیت 

ولی همونقدر هم بازار کار داره و درآمدش تضمین شده است.

والا من نمی دونم بستگی به روحیات خودت داره ولی اگر درون گرا هستی هوشبری بهتره و کار پرستاری خیلی زیا ...

اره من درون گرا هستم                     پرستاری مسولیتش کمتره  ولی خب  کارش بیشتره

دیگه کار پرستاری که واضحه! بسیار سخت و پر مسولیت  ولی همونقدر هم بازار کار داره و درآمدش تضمی ...

مثلا   دوستم میگفت  سرم و دارو و غذا  ی بیمار با پرستاره      و ازمایش  گرفتن           اگه اینطوره که خب خوبه 

ببخشید دقیقا بهیار چیکار میکنه ؟    

هوشبری گفتید   شیفت داره     شیفتش مثل پرستاریه ؟

بعد اینکه حقوق هوشبر و پرستار چقدر تفاوت داره ؟

قطعا خیلی بیشتر فکر میکردم و مشورت میکردم! اگر ۱۲ سال تعهد خدمت داره، پس یه شهر کوچک هستید و باید ب ...

من خودم به دهمین خاطر میخواستم بیام پرستاری شهر خودم بخونم 

ولی اون شهری ک هوشبری قبول شدم و 12 سال تعهد خدمت داره    شهر پیشرفته تری هست نسبت به شهر خودم 

پدرم سخت مخالف پرستاریه    میگه تمیز نیست و اقا بالا سر زیاد داره    ایا واقعا همین طوره ؟

هوشبری کارش سبک تره ولی استرس داره با همراه مریض کاری نداری .و به نظر من نسبت به پرستاری بهتره ولی ا ...

اموزش هوشبری    بعد میره مدرس دانشگاه میشه ؟

هوشبری هم شیفت شب و... داره  ولی حسنش اینه که حداقل با مریض و همراه مریض و ملاقاتی ها، سروکله ...

شما که پرستار هستید    صادقانه خواهش میکنم بهم جواب بدید  فکر کنید برمیگرید عقب    با همه ی این اطلاعات   و میتونید بین هوشبری و پرستاری یه مورد رو انتخاب کنید  کدومو انتخاب میکنید ؟