2777
2789
عنوان

پرستار و هوشبر

337 بازدید | 16 پست

سلام   پرستارا    راضی هستین از شغلتون ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
پس راضی نیستن ماهی۸ میلیون میگیرن به جز پورسانت های دیگه یی که دارن.هرچندسختی داره شغل شون

الان من واقعا درگیرم   نمدونم چیکار کنم پرستاری شهر خودم بخونم یا هوشبری یه شهر دیگه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

سخته شغلشون دختر عموم پرستاره بهداشت روستا ک محل زندگیشونه نیرو میخواد داره تلاش می‌کنه محل کارش رو عوض کنه بهداشت

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاری حقوقش بیشتره ولی دردسر فراوان اما هوشبری شغل خوبیه با بیمار کاری نداری زیاد از هوش می‌بری ب هوش میاری اما مسئولیتش سنگینه با حقوق کمتر

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
پرستاری حقوقش بیشتره ولی دردسر فراوان اما هوشبری شغل خوبیه با بیمار کاری نداری زیاد از هوش می‌بری ب ...

من نمیدونم چیکار کنم برم پرستاری شهر خودم بخونم یا هوشبری ی شهر دیگه 

پرستاری برو هوشبری چیه تازه اون شهرخودت.الان خاهرشوهرم پرستار بود تلاش کرد الان شده سوپروایزر بخشnic ...

عزیزم  رو راست بهم بگو کثیفی شغلش چقدره    چیکار میکنه دقیق

پرستاری برو شهر خودته راحتی حقوق و مزایا هم عالی

کدوم کثیفی اصلا واسه بیمارکه کاری نمیکنن فقط دارویی میدن سرساعت و داخل آنژوکت امپولی یاسرم بزنن بقیه ...

تازه سربع هم استخدام میشی توکدوم پرستار دیدی بیکار.

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
کدوم کثیفی اصلا واسه بیمارکه کاری نمیکنن فقط دارویی میدن سرساعت و داخل آنژوکت امپولی یاسرم بزنن بقیه ...

دستت درد نکنه          پرستاری بخونم بهتره  پس 

برم درخواست بدم اولویت بعدیم رو در نظر بگیرن

دستت درد نکنه          پرستاری بخونم بهتره  پس  برم درخواست بدم ...

سریع برو بزن پرستاری به پولش فکر کن ماهی ۹میلیون وای به حالت بزنی هوشبری اومدم زدمت😀😀😀

سریع برو بزن پرستاری به پولش فکر کن ماهی ۹میلیون وای به حالت بزنی هوشبری اومدم زدمت😀😀😀

کدوم پرستار ۹ میلیون میگیره؟!!!!

پس چرا من تاحالا نگرفتم؟!

با ۱۰ سال سابقه کار و مدرک ارشد پرستاری 

عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.
کدوم پرستار ۹ میلیون میگیره؟!!!! پس چرا من تاحالا نگرفتم؟! با ۱۰ سال سابقه کار و مدرک ارشد پرستاری ...

پرستار رسمی میگیره‌.خاهرشوهرم بیمارستان تامین اجتماعی هست ماهی ۹میلیون میگیره سابقه ش زیاد البته سوپروایزر قبلش۶میلیون میگرفت.والاخدمه شون۷میلیون میگیره اماشیفت زیادی میاد

بابام خیلی مخالفه   میگه اصلا تمیز نیست    اقا بالا سر زیاد داری   و..

اونایی ک سوپر وایزر هستن انقدر میگیرن