قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان پرستار و هوشبر 337 بازدید | 16 پست سلام پرستارا راضی هستین از شغلتون ؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/08/15 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 پس راضی نیستن ماهی۸ میلیون میگیرن به جز پورسانت های دیگه یی که دارن.هرچندسختی داره شغل شون الان من واقعا درگیرم نمدونم چیکار کنم پرستاری شهر خودم بخونم یا هوشبری یه شهر دیگه من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
karenhoseyn عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2149 سخته شغلشون دختر عموم پرستاره بهداشت روستا ک محل زندگیشونه نیرو میخواد داره تلاش میکنه محل کارش رو عوض کنه بهداشت خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
karenhoseyn عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2149 پرستاری حقوقش بیشتره ولی دردسر فراوان اما هوشبری شغل خوبیه با بیمار کاری نداری زیاد از هوش میبری ب هوش میاری اما مسئولیتش سنگینه با حقوق کمتر خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 پرستاری حقوقش بیشتره ولی دردسر فراوان اما هوشبری شغل خوبیه با بیمار کاری نداری زیاد از هوش میبری ب ... من نمیدونم چیکار کنم برم پرستاری شهر خودم بخونم یا هوشبری ی شهر دیگه من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 پرستاری برو هوشبری چیه تازه اون شهرخودت.الان خاهرشوهرم پرستار بود تلاش کرد الان شده سوپروایزر بخشnic ... عزیزم رو راست بهم بگو کثیفی شغلش چقدره چیکار میکنه دقیق من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
karenhoseyn عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2149 پرستاری برو شهر خودته راحتی حقوق و مزایا هم عالی خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
بهار75hamish عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1505 کدوم کثیفی اصلا واسه بیمارکه کاری نمیکنن فقط دارویی میدن سرساعت و داخل آنژوکت امپولی یاسرم بزنن بقیه ... تازه سربع هم استخدام میشی توکدوم پرستار دیدی بیکار. پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 کدوم کثیفی اصلا واسه بیمارکه کاری نمیکنن فقط دارویی میدن سرساعت و داخل آنژوکت امپولی یاسرم بزنن بقیه ... دستت درد نکنه پرستاری بخونم بهتره پس برم درخواست بدم اولویت بعدیم رو در نظر بگیرن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
بهار75hamish عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1505 دستت درد نکنه پرستاری بخونم بهتره پس برم درخواست بدم ... سریع برو بزن پرستاری به پولش فکر کن ماهی ۹میلیون وای به حالت بزنی هوشبری اومدم زدمت😀😀😀 پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
پرستارمهربون۶۲ عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 305 سریع برو بزن پرستاری به پولش فکر کن ماهی ۹میلیون وای به حالت بزنی هوشبری اومدم زدمت😀😀😀 کدوم پرستار ۹ میلیون میگیره؟!!!!پس چرا من تاحالا نگرفتم؟!با ۱۰ سال سابقه کار و مدرک ارشد پرستاری عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.
بهار75hamish عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1505 کدوم پرستار ۹ میلیون میگیره؟!!!! پس چرا من تاحالا نگرفتم؟! با ۱۰ سال سابقه کار و مدرک ارشد پرستاری ... پرستار رسمی میگیره.خاهرشوهرم بیمارستان تامین اجتماعی هست ماهی ۹میلیون میگیره سابقه ش زیاد البته سوپروایزر قبلش۶میلیون میگرفت.والاخدمه شون۷میلیون میگیره اماشیفت زیادی میاد پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
bmkl عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 913 کدوم پرستار ۹ میلیون میگیره؟!!!! پس چرا من تاحالا نگرفتم؟! با ۱۰ سال سابقه کار و مدرک ارشد پرستاری ... شما مگه حقوقتون چقدره؟؟
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 سریع برو بزن پرستاری به پولش فکر کن ماهی ۹میلیون وای به حالت بزنی هوشبری اومدم زدمت😀😀😀 بابام خیلی مخالفه میگه اصلا تمیز نیست اقا بالا سر زیاد داری و..اونایی ک سوپر وایزر هستن انقدر میگیرن من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
پرستارمهربون۶۲ عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 305 شما مگه حقوقتون چقدره؟؟ ۶ تومان هست.من هم رسمی هستم.۸ سال پیش استخدام شدم عروسک علی سابق هستم.از شهریور ۹۲ کاربر نینی سایت هستم.متاسفانه رمز عبورم رو گم کردم.