چندساله همه جوره تحمل کردم ، قبلا خودمو زده بودم به نفهمی این چندسال اخیرم به خاطر پسرم ساختم باهاش، ولی دیگه بریدم ، خیلی خیلی بداخلاقه ، قده، همسرداری بلد نیس ،
توروخدا یکی کمکم کنه ، کسایی که تجربه مشابه دارن ، چیکار کردین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثرآقایان همین هستند،شماباتوجه به خودتان ورسیدگی به زندگی تان ورشدخودتان وکم محلی توام بااحتر ...
اینهمه سال خیلی تلاش کردم ، شاید درست شه ولی نشد که نشد ، بدترم شد ، همه جوره خودمو تغییر دادم بشم همونیکه میخاد ولی بیشتر تحقیر شدم ، هیچوقت برا کارایی که براش و بخاطرش کردم ازم قدردانی نکرد و
اینهمه سال خیلی تلاش کردم ، شاید درست شه ولی نشد که نشد ، بدترم شد ، همه جوره خودمو تغییر دادم بشم ه ...
اینجوری که اشاره کردی راه حل جداییه...فقط سعی کنی با توافق جدا شی واره پروسه دادگاه نشی خیلی طول میکشه و نتیجش زیاد خووب نیس ...پس با ملایمت باهاش حرف بزن و بخواه که توافقی جدا شین