2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرآقایان همین هستند،شماباتوجه به خودتان ورسیدگی به زندگی تان  ورشدخودتان وکم محلی توام بااحتر ...

اینهمه سال خیلی تلاش کردم ، شاید درست شه ولی نشد که نشد ، بدترم شد ، همه جوره خودمو تغییر دادم بشم همونیکه میخاد ولی بیشتر تحقیر شدم ، هیچوقت برا کارایی که براش و بخاطرش کردم ازم قدردانی نکرد و

اینهمه سال خیلی تلاش کردم ، شاید درست شه ولی نشد که نشد ، بدترم شد ، همه جوره خودمو تغییر دادم بشم ه ...

شماهمیشه بایدخودتان باشیدایشان خودتان راپسندیده است.پس خودتان می بایست می بودیدواوز خودتان راموردتوجه واحترام قرارمی دادید،شماهم فرزندداریدهم این طورکه پیداست همسرتان اعل خیانت نیست الحمدالله،کاش برای عشق تان بازهم تلاش کنید،طلاق همیشه است،راه های نرفتا رابروید،قطعاشمانیزانتقاداتی بهتان وارداست،باهمسرتان صحبت کنیدکه آنچه درشمانمی پسنددوآنچه ولش می خواهدبرایش بکنیدبرایتان بنویسدروی کاغذوخودتان نیزبکنیداین کاررا.بالحنی محترمانه،تلاش کنیدونشدبه طلاق فکرکنید.

اینهمه سال خیلی تلاش کردم ، شاید درست شه ولی نشد که نشد ، بدترم شد ، همه جوره خودمو تغییر دادم بشم ه ...

اینجوری که اشاره کردی راه حل جداییه...فقط سعی کنی با توافق جدا شی واره پروسه دادگاه نشی خیلی طول میکشه و نتیجش زیاد  خووب نیس ...پس با ملایمت باهاش حرف بزن و بخواه که توافقی جدا شین