2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم ازم‌ بدش بیاد و زده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم عصبیه ی بار جلوی همه تو بیمارستان سرم‌داد زد ی بار قمه آورد میخواست بزنتم البته گفت میخاستم ...

چقدر بد خانوادت پشتتن ؟؟؟اگه بخوای جدا بشی فقط بچه دار نشو لطفااا

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
چقدر نظراتمون یکیه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
مگه همه چی پوله

ن همه چی پول نیس ولی وقتی داریش اینو میگی نداشته باشی میبینی پول دوای خیلی از مشکلاته دعا میکنم مهر شوهرت ب دلت بیفته و دوسش داشته باشی حیفه زندگیتون بخواد خراب بشه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

عزیزم اینا دلیل طلاق نمیشه اول سعی کن مشکلات تو حل کنی باهاش اگر نشد و زیاد بود بعد آخرین گزینه طلاق باشه خیلی ب راهکار های بچه های اینجا توجه نکن اینجا اولین و آخرین گزینه طلاقه ولی سفت و سخت مراقب بچه دار شدنت باش یه لیست بنویس از خوبی های و کارایی که برای زندگیت کرده و یه لیست بنویس از بدی هاش و کارایی ک موجب رنجشت میشه بعد اولویت بندی کن کارایی که بدت میاد مثلا اولی فحش دادنش بعد تو یه موقعیت مناسب با یه لحن خوب بهش بگو دو این خوبی هارو داری اما فحش دادنت باعث میشه  وجهه جالبی نداره باهاش حرف بزن صحبت کن با خوشرویی بگو بعد سعی کن کارایی که جفتتونو خوشحال می‌کنه انجام بده اگر اون تلاشی نمیکنه خودت تلاش کن ببین چی میخواد خواسته هاتو بهش بگو 

بله پشتم هستن 

خب پس اگه مشکلت جدیه بد اخلاقه بی ادبه دوستش نداری بشین باهاش حرف بزن درست و حسابی مشکلاتتون حل نشد برو پیش مشاور اگه شد توافقی جدا بشین 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕