2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم ازم‌ بدش بیاد و زده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 37 پست

جدا شو خب از مرد بی ادب متنفرم درکت میکنم مگه میخوای چند بار زندگی کنی 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت تو این گرونی راحت زندگیتو بکن خواهر دوسش نداشتی زنش نمیشدی اون بیچاره چ گناهی کرده

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خیلی فحش میده به هرکسی 

خیلی بده واقعا واقعا درکت میکنم مطمئنم چندشت میشه هم دوسش نداری هم بی ادب و بی کلاسه ...چرا جدا نمیشی حالا؟

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
خیلی بده واقعا واقعا درکت میکنم مطمئنم چندشت میشه هم دوسش نداری هم بی ادب و بی کلاسه ...چرا جدا نمیش ...

نمیتونم عصبیه ی بار جلوی همه تو بیمارستان سرم‌داد زد ی بار قمه آورد میخواست بزنتم البته گفت میخاستم بترسی همشو قهر کردم ولی برگشتم خیلی پشیمونم الان کلا بهم کاری نداریم فقط رابطه میخاد 

گفتم ک سه بار اومد مامانم ی جورایی مجبورم کرپ

سعی کن اخلاقای خوبشو در نظر بکیری و دوسش داشته باشی ب شوهرو زندگیت عشق بورز 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦